سوگند کاخکی، کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذاوداروی سازمان غذاودارو با تأکید بر دورریز کردن محصولات غذایی دارای کپکزدگی، تأکید کرده: «حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید تمام آن را دور بریزید.
مطالعهای در دانشگاه سیدنی نشان داد، افرادی که سطوح بالایی از قند تصفیهشده و چربیهای اشباعشده را مصرف میکردند، در به یاد آوردن مکان یک شیء پنهان پس از آزمایشهای متعدد بهطور قابل توجهی عملکرد بدتری داشتند.
دستها شاید مهمترین راه انتقال بیماریها باشند. البته خیلیها نقش دستها را در انتقال عفونت و میکروبها جدی نمیگیرند و این در حالی است که این عضو از بدن مهمترین راه انتقال بیماریهاست.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که خطر مرگ در مداواشدگان و بازماندگان سرطان با رعایت دستورالعملهایی نظیر رژیم غذایی مناسب و ورزش توصیهشده کاهش پیدا میکند.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .