25
سه شنبه 17 مهر 1403
شماره 9228
همشهری محله5
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
ویژه
اگرچه قصه طعم شیرین حلوا شکری به دوران شاه‌عباس صفوی مربوط می‌شود ولی این جاسبی‌های بودند که کام تهرانی‌ها را با این حلوا شیرین کردند.
عصاری و عصاره‌گیری را عرب‌های خوزستانی با سکونتشان در تهران توسعه و رواج دادند.

از حلاجی تا تجارت پنبه و پشم

ورود مازندرانی‌ها به تهران با حضور ایل قاجار همراه بود؛ جمعیتی که در طول تاریخ پایتخت، رتبه دوم را بعد از آذری‌زبان‌ها به‌خود اختصاص دادند.