08
دو شنبه 12 آبان 1404
شماره 9529
صفحه‌آخر
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
دور دنیا
شرکت دخانیات ایران برای اولین‌بار در دهه 80 شمسی، خودش را موظف کرد تصاویر ضد‌دخانیات را روی پاکت‌های سیگار منتشر کند تا شاید بتواند معایب اعتیاد به مصرف سیگار را هرچه بیشتر به اطلاع مشتریانش برساند؛ طرحی که شاید یک دهه زودتر در برخی کشورها معمول شد و آنها هم هدفشان این بود که بتوانند مصرف سیگار را در جهان کاهش دهند.

گشت‌و‌گذار روی ریل

قطارهای گردشگری؛ تجربه‌ای نو برای کشف مناظر بکر طبیعت بی‌نظیر ایران
چه چیزی بهتر از بستن بار سفر در یک روز پاییزی و دل سپردن به طبیعت رنگارنگ؟
توبیخ رئیس

توبیخ رئیس

به جرم آنکه تنها یک ربع بیشتر از روزهای قبل از خواب صبحگاهی لذت برده بودم، باید ترافیک وحشتناک پل صدر را تحمل می‌کردم و این یعنی نیم‌ساعت دیرتر سر کار حاضر شدن و توبیخ و کم شدن حقوق و سرافکندگی پیش همکاران.
اعتبار به جای شهرت
اعتبار به جای شهرت
حتما شما هم در گشت‌وگذارهای مجازی‌تان به آنها برخورده‌اید؛ همانهایی که با چند هزار دنبال‌کننده یک شبه «روانشناس» می‌شوند و برای همه «رژیم غذایی» تجویز می‌کنند یا فرمول موفقیت در بورس می‌فروشند.
PDF صفحه‌آخر
کوتاه صفحه‌آخر
این تصویر شگفت‌انگیز که این روزها در فضای مجازی پربازدید شده، نه صحنه‌ای از یک فیلم علمی-تخیلی است و نه عکسی که ناسا از سیاره مریخ فرستاده باشد.