سلامت
صدف کوهکن | متخصص تغذیه:
عدس یکی از منابع بسیار عالی اسیدفولیک، پتاسیم، روی، ویتامین B و پروتئین است. سرشار از آنتی اکسیدان بوده و همراه با غلاتی مثل برنج قهوهای میتواند پروفایل کاملی از اسیدهای آمینه مورد نیاز روزانه را به شما بدهد. با شروع فصل سرما، بالا بردن مقاومت ایمنی بدن مهمترین پیشگیری در برابر بیماریها به شمار میآید. سوپ عدس یا عدسی همراه با روغن زیتون، گلپر و آبلیمو ترش، مجموعهای از ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بالا بردن توان سیستم ایمنی را فراهم میکند. عدس پلو با کشمش، خرما و گردو، به شرط پر عدس و کم چرب بودن نیز میتواند وعده مناسبی برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز باشد. همراه کردن سبزی خوردن، سالاد یا ماست و خیار با وعده غذایی نهتنها مشکلی ندارد بلکه کمک میکند تا فیبر، آب، کلسیم و ویتامینهای بیشتری دریافت کنید.