زمانی که استرس داریم، برای کاهش آن به غذاهای چرب روی میآوریم، اما یک مطالعه جدید در دانشگاه بیرمنگام بریتانیا نشان میدهد که یک نوشیدنی کاکائویی بهعنوان جایگزین غذای چرب میتواند در کاهش سریعتر آثار استرس مؤثر باشد. به تأکید نویسندگان این پژوهش، مصرف غذاهای چرب ممکن است بر عملکرد عروق تأثیر منفی بگذارد و اکسیژنرسانی به قشر مغز را در موقعیتهای استرسزا کاهش دهد و از احیای بعدی بدن جلوگیری کند.
اما کاکائو حاوی فلاوانولی به نام اپی کاتچین است که لایه سلولی اندوتلیال رگهای خونی را شل میکند، عملکرد آنها را بهبود میبخشد و فشار خون بالا را که واکنشی رایج به استرس است، برطرف میکند. میشائیل روتنشتاین، متخصص تغذیه قلب و عروق پیشگیرانه و کارشناس سلامت قلب درباره این مطالعه گفته که فلاوانولهای کاکائو ممکن است به کاهش زمان بازیابی استرس بدون توجه به خوردن غذاهای چرب بهدلیل توانایی آنها در افزایش سطح اکسید نیتریک کمک کنند.
چهار شنبه 14 آذر 1403
کد مطلب :
242282
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/582Rx
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved