• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
پنج شنبه 17 آبان 1403
کد مطلب : 239829
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Vm3wM
+
-

تردد خودروها از زیر خط راه‌آهن

اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در قالب طرح رصد3 با حضور در منطقه 17 از پروژه‌ها بازدید کردند

گزارش
تردد خودروها از زیر خط راه‌آهن

زینب زینال‌زاده-روزنامه‌نگار

پای رصد به منطقه 17 باز شد. در قالب این طرح محمد آخوندی، میثم مظفر و احمد صادقی، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران به دارالشهدای تهران رفتند و از ‌ پروژه‌های مهم توسعه محلی و کلان طرح‌های عمرانی بازدید کردند. زیرگذر سواره‌رو خط راه‌آهن تهران- اهواز مهم‌ترین پروژه‌ای است که در راستای پاسخ به مطالبه شهروندان از سال1401 عملیاتی شد و اواخر آبان بهره‌برداری و تردد خودروها از این زیرگذر آغاز می‌شود.

 اتصال جنوب و شمال منطقه
ریل راه‌آهن تهران- اهواز منطقه17 را به 2بخش جنوبی و شمالی تقسیم کرده که این روزها دسترسی اهالی به این 2بخش به سختی انجام می‌شود. پروژه زیرگذر خط راه‌آهن تهران – اهواز به مثابه یک تیر و 3نشان است، چرا که علاوه بر هموار‌شدن مسیر تردد خودروها، دسترسی شمال و جنوب منطقه را هم فراهم می‌کند و از سوی دیگر سبب کاهش بار ترافیک منطقه می‌شود. البته این پروژه بخش شرق به شرق هم دارد که تاکنون 10درصد پیشرفت داشته است و بنا به‌گفته مدیران شهری منطقه 17، سال آینده بهره‌برداری می‌شود.



اتمام پروژه‌ها با پیگیری‌های شهرداری

میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران:‌ پروژه‌های منطقه17 پیشرفت خوبی دار‌د. برخی از طرح‌ها به دلایل مختلف ازجمله ورود معارضان تاسیساتی در مسیر پروژه زیرگذر خط راه‌آهن تهران – اهواز، رها شدن پروژه مشارکتی رضوان و... بلاتکلیف مانده بودند که با پیگیری‌های شهرداری منطقه فعال شدند و در مراحل پایانی قرار دارند. بهره‌برداری از این پروژه‌ها کار بزرگی است و گره مشکلات جنوب تهران را باز می‌کند. اکنون در آستانه بودجه‌ریزی سال آینده هستیم و با همین بازدید‌ها و گفت‌وگوها با اهالی، معتمدان و نخبگان می‌توانیم برای محله‌ها بهترین تصمیمات را در حوزه بودجه بگیریم.

 طراحی میدان آیینی
در مسیر باغ راه حضرت فاطمه(س) و ضلع جنوبی امامزاده حسن(ع)، میدان شهدای مدافع حرم قرار دارد که طراحی این میدان مانند میدان آیینی امام حسین(ع) خواهد بود. در واقع قرار است به میدان آیینی جنوب تهران تبدیل شود و میعادگاه برنامه‌های فرهنگی مذهبی در مناسبت‌های مختلف باشد.

 تبدیل گاراژها به پارکینگ
گاراژهای اطراف مجموعه فرهنگی ورزشی رضوان در جریان بازدید نمایندگان شورا مورد توجه قرار گرفت و آنها خواستار ساماندهی گاراژها شدند. در راستای این رویکرد پیشنهاد دادند تا از ظرفیت گاراژها برای ایجاد پارکینگ یا ساخت مجموعه‌هــــــای رفاهی استفاده شود.

اقدامات فرهنگی و اجتماعی؛ مهم‌ترین ویژگی منطقه

رضا سیفی، شهردار منطقه 17:
امسال بیشترین اعتبار حوزه فرهنگی و اجتماعی اختصاص به این منطقه داشت، چرا که منطقه را دارالشهدا نامیده‌اند و اقدامات فرهنگی و اجتماعی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است که مردم به‌صورت خودجوش حضور و مشارکت گسترده‌ای دارند. پروژه‌های مهمی در منطقه به اتمام رسیده که در روزهای آتی قطعا شاهد بهره‌برداری و افتتاح آنها خواهیم بود.



 کارآفرینی برای بهبودیافتگان
ساخت مرکز کارآفرینی و جامعه‌پذیری برای بهبودیافتگان سال1401 در دستور کار شهرداری منطقه 17 قرار گرفت و فضایی که زیر پل نواب قرار داشت به این کار اختصاص داده شد. در جریان طرح رصد3 اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از این مرکز که ساخت آن به اتمام رسیده بازدید کردند و خواستار پیگیری برای تجهیز و بهره‌برداری و راه‌اندازی آن شدند. توانمندسازی، درآمد پایدار و ایجاد انگیزه و شوق کار برای بهبودیافتگان، اهداف راه‌اندازی این مرکز هستند.


 افتتاح سرای محله در بهار1404
منطقه 17ازجمله مناطق پرتراکم تهران محسوب می‌شود و سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در محله‌هایش کم است. ساخت سرای محله، مطالبه چندین ساله اهالی زهتابی بود که در طرح رصد تعیین تکلیف و برای احداث آن بودجه اختصاص داده شد. براساس پیش‌بینی‌های انجام شده سال آینده این سرای محله افتتاح می‌شود و اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در جریان بازدید از این پروژه تأکید کردند تا این طرح اردیبهشت1404 به بهره‌برداری برسد.



 افزایش سرانه ورزشی
ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی مطالبه اصلی ساکنان منطقه17 بوده و هست. در دوره ششم به این موضوع توجه ویژه‌ای شد و در بودجه‌ریزی مشارکت سهم منطقه17 از اعتبارات فرهنگی و اجتماعی افزایش یافت؛ اقدامی که منجر به تعیین تکلیف پروژه مشارکتی مجموعه فرهنگی ورزشی رضوان (امام رضاع) پس از 15سال شد. اکنون با پیگیری‌های شهرداری منطقه این پروژه تکمیل و در مرحله تجهیز و بهره‌برداری قرار دارد.

افزایش 4برابری بودجه
بودجه شهرداری منطقه از ۲۱۸میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰، به ۸۸۸ میلیارد تومان در سال۱۴۰۳ رسید که درواقع ۴برابر رشد داشته است. این افزایش ۴برابری بودجه در راستای نگاه ویژه شورای شهر تهران به محله‌ها و نقاط کم‌برخوردار شهر بوده است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید