رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان آمل فیلم منتشرشده روزهای گذشته در شبکههای اجتماعی را که کشتهشدن تولهخرس و مادرش را در جنگلهای دهستان چلاو این شهرستان نشان میدهد، مربوط به فروردینماه امسال دانست که توسط یکی از فعالان شبکههای اجتماعی بازنشر شده است.
علیمحمد دعاگو گفت: اصل تلفشدن 2قلاده خرس توله و مادرش در جنگلهای «اندرزکوه» دهستان چلاو آمل درست است؛ اما این اتفاق مربوط به فروردین امسال است که فیلم ضبطشده آن توسط یکی از طبیعتگردها گرفته شده و وی پس از صداگذاری روی فیلم در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرده است. وی افزود: پس از انتشار گسترده این فیلم در شبکههای اجتماعی، مأموران یگان حفاظت محیطزیست شهرستان در منطقه اعلامشده در فیلم به جستوجوی لاشه خرسهای تلفشده رفتند؛ اما بعد از گذشت حدود ۴۸ساعت اثری از آنها پیدا نکردند.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست آمل همچنین با بیان اینکه پس از پیدانشدن لاشه خرسها، از طریق پلیس فتای شهرستان پیگیریهایی برای شناسایی فرد منتشرکننده فیلم انجام شد، تصریح کرد: فرد خطاکار توسط پلیس فتا شناسایی شد و با حضور در اداره حفاظت محیطزیست شهرستان عنوان کرد که این فیلم مربوط به 7ماه گذشته و تعطیلات نوروز امسال بوده و او با این کارش بهدنبال جذب مخاطبان بیشتر در صفحه شخصی خود در شبکه مجازی بودهاست.
دعاگو اضافه کرد: حتی شخص منتشرکننده فیلم هم اعلام کرد که بیش از ۴روز از تلفشدن خرسها سپری شده بوده و اگرچه اثری از شلیک گلوله و خون در لاشه این خرس پیدا نکرده، اما برداشتش این بوده که حیوان بر اثر شلیک گلوله تلف شده است.
وی اظهار کرد: فرد منتشرکننده فیلم از کار خود پشیمان شد و قرار است یک تکذیبیه در صفحه شخصی خود منتشر و واقعیت ماجرا را برای مخاطبان تشریح کند. رئیس اداره حفاظت محیطزیست آمل درعینحال از شهروندان درخواست کرد قبل از انتشار هر مطلبی در شبکههای اجتماعی حتما از صحت آن، که از کدام مرجع رسمی یا غیررسمی منتشر میشود، اطمینان داشته باشند و بدون اطلاع آن را بازنشر نکنند که تبعات قانونی به همراه خواهد داشت.
در هفته جاری فیلم کوتاهی در شبکههای اجتماعی دستبهدست شد که یک خرس قهوهای به همراه تولهاش تلف و در منطقه جنگلی شهرستان آمل رها شد؛ یک فرد هم خطاب به شکارچیان میگوید: «چرا این خرس و توله آن را با تفنگ شکار کردید. »
ماجرای جنجال خرسکشی در فضای مجازی
در همینه زمینه :