• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
یکشنبه 9 مهر 1402
کد مطلب : 204354
+
-

‌ جمیله علم‌الهدی در جشنواره رسانه‌ای خورشید مطرح کرد

ضرورت توجه به خانواده و احیای آن

درنگ
ضرورت توجه به خانواده و احیای آن

علی‌الله سلیمی؛ روزنامه‌نگار

نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای خورشید با شعار «زنان، روشنگری می‌کنند» که به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله»، خبرنگار فلسطینی برگزار شده، میزبان حدود ۱۰۰نفر از بانوان و فعالان رسانه‌ای از ایران و حدود ۴۰کشور جهان است که در مشهد گرد هم آمده‌اند. در بین سخنرانان این جشنواره بین‌المللی، سخنان‌جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهور توجه بسیاری از رسانه‌ها و علاقه‌مندان به مسائل زنان در ایران و جهان را به‌خود معطوف کرده است.
‌جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهور‌ ایران روز شنبه در مراسم افتتاحیه جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای خورشید در مشهد درخصوص مسائل مختلف مرتبط با امور زنان صحبت و به موارد متعددی در این خصوص اشاره کرد. مهم‌ترین بخش‌های سخنان ‌ جمیله علم‌الهدی،‌را مرور می‌کنیم.
هم‌اینک رویکرد اقتصادی بر همه حوزه‌ها و ارزش‌ها در جهان صدمه و آشوب وارد کرده است و در حال حاضر به ‌طور کامل نتوانسته‌ایم از تهاجم فرهنگی توسط رسانه‌ها در امان بمانیم.
اینک رسانه‌ها مرزها را در نوردیده و به درون خانه‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس نفوذ و از همه مرزها عبور کرده و به این آشوب کمک می‌کنند.
راه جمهوری اسلامی ایران در وضعیت موجود به آینده‌نگری اسلامی وابسته است. در این‌ راه، نجات انسان قطعی است و توجه به خانواده و احیای آن محور اساسی است.
کسانی که به فکر بهتر شدن شرایط هستند باید خود، اصحاب رسانه باشند. به‌عنوان رسانه، هم می‌توان به این آشوب دامن زد و هم از ارزش‌های اخلاقی دفاع کرد.
رسانه‌های معاند با نفی ارزش‌ها برای لذت بردن از زنان سوءاستفاده می‌کنند. در همه دوران‌ زنان مورد سوءاستفاده برای لذت بردن بوده‌اند، اما هیچ وقت تا این حد همه زن‌ها مورد سوءاستفاده نبوده‌اند. در این شرایط امکان طغیانگری بسیار زیاد است و آزادی به رهایی جنسی و طغیانگری تبدیل شده است.
خودکشی انسان خودفرهیخته، فروپاشی خانواده را در پی دارد؛ خانواده به ‌عنوان الگوی زندگی به فراموشی سپرده شده است و با فروپاشی خانواده، یک الگوی زندگی فرو می‌پاشد.
زنان در این مسیر قربانی اول هستند و زودتر دچار مشکل می‌شوند و با فروپاشی خانواده، زن‌ها و مردها هر دو رها می‌شوند.
رویکرد اقتصادی که منفعت را در «ماتریالیسم» خلاصه کرده، دست به کنترل رسانه زده و می‌خواهد میلی جنسی را تشدید کرده و آزادی را به ‌معنای آزادی جنسی معنا می‌کند و اقتصاد را بر این اساس رونق می‌دهد.
در شرایطی که پای «مد و فشن» در رسانه باز می‌شود، رسانه تحت‌تأثیر بازار قرار می‌گیرد و بازار نیز تبدیل به رسانه می‌شود؛ لذا اصحاب قدرت به‌دنبال کنترل رسانه هستند.
رسانه، منطقه جدیدی برای رقابت قدرت است؛ لذا جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای خورشید برگزار شد تا صدای بانوان به گوش جهانیان برسد، چرا که صدای ما را در گلو نگه می‌دارند.
مداخله‌کنندگان و عوامل تولید رسانه مشخص می‌کنند رسانه، جهان آینده را به کدام سمت می‌برد. در رویکرد دینی خود بسیار امیدوار به آینده رسانه هستیم که اگر تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان رسانه با اندیشمندان همراه نشوند، فروپاشی خانواده مانند بمب هسته‌ای باعث فروپاشی جوامع می‌شود.

با شهیده شیرین ابوعاقله بیشتر آشنا شویم
نخستین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای خورشید با شعار «زنان، روشنگری می‌کنند» و به یاد شهیده راه روشنگری «شیرین ابوعاقله»، خبرنگار فلسطینی برگزار شد. شیرین ابوعاقله (۳ آوریل ۱۹۷۱ – ۱۱ مه ۲۰۲۲) یک خبرنگار فلسطینی بود که به‌مدت ۲۵ سال در شبکه عربی زبان الجزیره فعالیت می‌کرد. او یکی از خبرنگاران فعال در خاورمیانه بود که اخبار مرتبط با فلسطین را پوشش می‌داد.  در ۱۱ مه ۲۰۲۲ درحالی‌که مشغول پوشش اخبار حمله نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به شهر جنین در کرانه باختری بود مورد هدف نیروهای اسرائیلی قرار گرفت و به‌دلیل اصابت گلوله به سر به شهادت رسید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید