مرضیه مسگرزاده، مدیرکل دفتر دوره اول متوسطه آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی به شکل حضوری به ایرنا گفت: هماکنون ۱۰۷کشور در دنیا هستند که تمام برنامههای آموزشیشان آزاد است و رسما مدارس آنها فعال و باز هستند، اما در کشور ما اصل و اساس برای آموزش و پرورش سلامت دانشآموزان است و اولویت هیچیک از ما بالاتر از سلامت دانشآموزان نیست.
او ادامه داد: در عین حال بارها اعلام کردهایم، مرجع تصمیمگیری در این زمینه ستاد ملی مقابله با کروناست. ما باید تابع تصمیمات ستاد باشیم نه اینکه در مقابل این اتفاقات یک جو روانی ایجاد کنیم و در پی این جو روانی تصمیمی در کشور گرفته شود که تبعاتی در آینده داشته باشد و با دانشآموزانی مواجه شویم که پایههای ضعیف علمی دارند.
مسگرزاده به پیامد تصمیماتی که بر اثر جو روانی گرفته میشود، اشاره کرد و افزود: شاید پیامد تصمیماتی که بر اثر جو روانی گرفته میشود، خودش را اکنون نشان ندهد و در چهار سال دیگر شاهد نتایج آن باشیم. برخی شاید این نظر را داشته باشند که آموزش باید حضوری باشد، اما زمانی که میخواستیم آموزش حضوری داشته باشیم، همین جوهای روانی بهوجود آمد و بعد از آن، هرچه ستاد ملی مقابله به کرونا گفت، ما تبعیت کردیم.
مدیرکل دفتر دوره اول متوسطه با بیان اینکه دانشآموزان باید آموزش مجازی را جدی میگرفتند، گفت: اگر دانشآموزان از ابتدای سال، مطالبی که در فضای مجازی از طرف معلم ارائه شده بود را با دقت دنبال میکردند و به روز جلو میآمدند، امروز دیگر بابت امتحانات حضوری احساس نگرانی نمیکردند. مسگرزاده افزود: شرایط برخی از دانشآموزان بهگونهای بوده که در فرایند سال تحصیلی دروس خود را دنبال نکردهاند. یا اگر معلم به خوبی درس نداده به این موضوع اعتراض نکردند و حتی خانوادههای آنها موضوع را جدی نگرفتند. برخی آموزش مجازی را رها کردند و اکنون نگران ارزشیابی حضوری هستند. او در واکنش به این گفته دانشآموزان مبنی بر اینکه «وقتی آموزشها مجازی بوده، بنابراین امتحانات هم باید مجازی گرفته شود»، گفت: بر چه اساسی این نتیجهگیری از سوی دانشآموزان و خانوادهها مطرح میشود؟! تجربه سال گذشته به ما نشان داد که اگر آموزش غیرحضوری داشته باشیم، چارهای جز برگزاری حضوری امتحانات نهایی نداریم. مدیرکل دفتر دوره اول متوسطه ادامه داد: امتحانات نهایی، دانشآموزان را فیلتر میکند، زیرا قرار است برای آموزش عالی و ادامه تحصیل در خارج از آموزش و پرورش تعیینکننده باشند.
مسگرزاده به موضوع احتمال خوداظهاری دانشآموزان در امتحانات نهایی مانند کنکور هم اشاره کرد: قاعده ما بر این است که اگر دانشآموزی مشکوک به کرونا باشد، آن هم براساس تستی که انجام داده یا اطلاعاتی که خانوادهها دادهاند، با تشخیص مدرسه، این دانشآموز از شرایط خاصی برخوردار میشود، یعنی در موقعیتی که در کنار سایر دانشآموزان نباشد، از او امتحان گرفته خواهد شد. او تأکید کرد: مدرسه و آموزش و پرورش در مقابل این اظهارات بیتفاوت عمل نمیکنند. ما باید این اطمینان خاطر را به اولیای دانشآموزان بدهیم که مسئولان مدرسه بیشتر از خانوادهها در امر برگزاری امتحانات و حفظ سلامت دانشآموزان نگرانی دارند.
چهار شنبه 15 اردیبهشت 1400
کد مطلب :
129876
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/YEmvK
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved