• یکشنبه 4 آبان 1404
  • الأحَد 4 جمادی الاول 1447
  • 2025 Oct 26

پاسخ به ابهامات «آینده»

تکلیف سپرده‌های مردم، اقساط وام و اموال بانک منحل‌شده آینده چیست؟
با انحلال بانک آینده و انتقال حساب‌های آن به بانک ملی همچنان سؤال درباره تکلیف سپرده‌های مردم، اقساط وام‌گیرندگان، بدهکاران و زیان انباشته سنگین و دارایی‌ها و اموال آن به دغدغه همگان تبدیل شده و این ابهام وجود دارد که آیا زیان این بانک از جیب مردم پرداخت می‌شود؟

سال طلایی ایران

سال، سال خوبی برای ورزش ایران بوده؛ از روز اول که با رکوردشکنی شروع شد تا به امروز انگار همه سکوها برای ایرانی‌ها بوده، با وجود جنگ و استرس‌های بعد جنگ، با وجود ویزاهایی که برای بعضی از ورزشکاران صادر نشد و... ورزش ایران نمره قبولی تا به امروز گرفته است.

ورزشکاران؛ سفیران انسجام ایران در جهان

جنگ ۱۲‌روزه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، نه صرفا یک تقابل نظامی بلکه آزمونی برای اراده ملی بود.

امضا: مهندس ایرانی

‌این روزها خبر افتتاح بخش‌های مختلف پازل پروژه میدان فتح، در رسانه‌ها منتشر شده و اهالی غرب تهران را از معضل ترافیک صبحگاهی و عصرگاهی این بخش از شهر نجات می‌دهد؛ ابرپروژه‌ای که مرحله چهارم آن همین چند روز پیش بعد از دسترسی غرب به شمال، غرب به سمت جنوب و جنوب به شمال بزرگراه، حالا دسترسی شمال به جنوب آیت‌الله سعیدی را هم برقرار کرده است.

کارآفرینی با بزرگ‌ترین پرنده دنیا

بهبهان در خوزستان را به نرگس‌زارهای خوش‌عطر و بو می‌شناسیم، اما چند سال پیش در روستای شه‌نظری شهرستان بهبهان یکی از بانوان جوان تصمیم گرفت کسب‌وکار متفاوتی راه‌اندازی کند.

اتصال شهرهای اقماری با خطوط اکسپرس

بخش زیادی از ترافیک روزانه شهر تهران به‌دلیل ورود افرادی است که از شهرها و شهرک‌های اقماری برای کار و تحصیل به پایتخت می‌آیند.

از حجره تا باشگاه

عراقچی: ایران مقابل زور سکوت نمی‌کند