• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
شنبه 25 آبان 1398
کد مطلب : 87795
+
-

کاهش سهم گوشت قرمز در سبد مصرفی خانوارها

کاهش سهم گوشت قرمز در سبد مصرفی خانوارها

رشد تولید داخل و واردات انواع گوشت گوسفندی و گوساله در حالی زمینه کاهش نسبی قیمت خرده‌فروشی این اقلام را فراهم کرده است که سهم گوشت قرمز در سبد مصرفی خانوارها کاهش یافته است. به گزارش همشهری، دست‌اندرکاران تولید و واردات در حالی از دپوی 60هزار گوساله و 300هزار گوسفند پرواری در واحدهای دامداری و رشد واردات گوشت منجمد و گرم خبر می‌دهند که کاهش نسبی قیمت‌ها قادر به افزایش سهم این اقلام در سبد مصرفی خانوارها نبوده است. نرخ هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی و گوساله که قبلا به مرز 100هزار تومان نزدیک شده بود طی 2‌ماه اخیر به حدود 80هزار تومان کاهش یافته است اما کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا هنوز هم بسیاری از خانوارها قادر به تامین این ماده پروتئینی در سبد مصرفی خود نباشند. برآورد متوسط مصرف خانوار‌های ساکن شهر‌ها و روستاهای کشور در طرح هزینه درآمد مرکز آمار ایران نیز نشان می‌دهد که هر خانوار ایرانی در سال ۹۷ به‌طور متوسط ۲۴ کیلوگرم گوشت دام مصرف کرده اما متوسط مصرف گوشت دام در خانوارهای محروم تنها یک‌کیلوگرم در سال تخمین زده شده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید