06
چهار شنبه 19 آذر 1404
شماره 9560
همشهری گزارش
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
در روزهای اوج آلودگی هوا یک اختلاف‌نظر جدی میان بحث‌ بر سر دلیل آلودگی ایجاد شده بود.

بوی هل، عطر گلاب

حکایت آخرین فروشنده یک دسر قدیمی خوش‌عطر در محله شوش
گزارش
همه می‌دانند علی‌آقا برای پخت دسر‌های «هل و گلاب» خوش‌رنگ‌و‌بویش، نشاسته پخته شده را با شیره انگور و هل و گلاب مخلوط می‌کند، اما حتی همسرش از راز و رمز و قلق‌های او برای خاص‌شدن طعم این معجون نوستالژیک بی‌خبر است!