20
شنبه 23 تیر 1403
شماره 9151
همشهری گزارش
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

تشخیص اصل و تقلبی آسان نیست

تماشای گزارش
آقاسید در مورد روش تهیه روغن مار اصل می‌گوید: «بعد از کشتن و جدا کردن پوست مار، گوشت و پوست آن را با حرارت غیرمستقیم آنقدر می‌پزند تا به روغن بیفتد.»
با آنکه امرالله مارگیر نیشش را کشیده و زهر ندارد، یکی دو بار که لب و دهان فراخش را به بر و بازوی آقا کلام رسانده، ماه‌ها طول کشیده تا رد و نشان حفره‌های عمیق روی دستش گم شوند، اما هم هیوا و هم یونس می‌دانند که آقا کلام از این شیطنت‌های گاه و بی‌گاه مار روزی‌رسانش آزرده نمی‌شود.

کاسبی خوش‌خط و خال

معرکه‌گیری فروش پارافین به قیمت روغن مار هندی
روزگار
هیوا دست‌پرورده و دست‌آموز خودش است و اگر جوشانده پوست و گوشت هیکل قیطانی خالدار او یک کیلو روغن هم پس بدهد، حاضر نیست هیوا را به تیزی دشنه مارکش‌ها بسپارد.