06
شنبه 4 بهمن 1404
شماره 9596
جامعه
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

خبرخوان

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری خبر داده است.
ویژه
وقتی به‌دلیل شرایط ویژه کشور ارتباط تلفنی و اینترنتی قطع می‌شود، شهروندان نگران می‌شوند که درصورت بروز حوادث گسترده چگونه می‌توان امداد‌رسانی کرد و سازمان‌های مسئول چطور هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهند یا اگر همزمان وقایعی مانند بارندگی شدید، سیل یا زلزله رخ‌دهد نیرو‌های امدادی چطور می‌توانند با برنامه‌ریزی کامل به کمک ساکنان مناطق حادثه‌دیده بشتابند؟
آزمون‌ها و امتحانات مختلف مدارس و دانشگاه‌ها در یک‌ماه گذشته بار‌ها به تعویق افتاد ولی کنکور سراسری در پیش است و آموزشگاه‌های آزاد کنکور هم تبلیغات برای جذب مشتری را ادامه می‌دهند؛ تجارتی که با وجود انتقادات زیاد همچنان در حال فعالیت است.
آمارها حکایت از آن دارد که سازمان تأمین اجتماعی در حال حاضر 4میلیون و 538هزارو 324مستمری‌بگیر تحت پوشش دارد و جالب است که بدانید زنان به‌طور متوسط 1/7سال زودتر از مردان بازنشسته می‌شوند.

امدادگران نیازمند امداد

چند روایت از آسیب‌دیدگان خاص حوادث اخیر
جامعه امروز
در حوادث روز‌های اخیر برخی جوانان این آب و خاک که مسئولیت نجات هموطنان را بر‌عهده داشتند خود هدف حمله تروریست‌ها قرار گرفتند.