09
سه شنبه 2 تیر 1405
شماره 9698
فرهنگ شهر
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

هیئت؛ رسانه‌ای که شهر را به میدان روایت تبدیل می‌کند

نگاه
در جهان امروز که رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگری در شکل‌دهی به افکار عمومی نقش دارند، تصور رایج این است که تنها شبکه‌های اجتماعی، پلتفرم‌های دیجیتال یا رسانه‌های رسمی می‌توانند جریان‌های فکری و فرهنگی جامعه را هدایت کنند.
ویژه
نمایشگاه «محرم به روایت تصاویر و اسناد آرشیو ملی ایران» با نمایش ۱۱قطعه عکس و ۲۸عنوان سند، شامل اعلامیه‌ها، وقف‌نامه‌ها و مکاتبات اداری مرتبط با آیین‌های‌ماه محرم، در ساختمان آرشیو ملی ایران گشایش یافت. این نمایشگاه تا پایان محرم در کتابخانه ملی برپاست.
پیشنهاد کتاب
هانری کربن در شاهکار 4جلدی «اسلام ایرانی» نگاهی کاملاً متمایز، پدیدارشناسانه و باطنی به واقعه کربلا و شهادت امام حسین ع ارائه می‌دهد.

با عزای تو نفس ‌می‌کشیم

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به محرم متفاوت امسال
گزارش
محرم در تقویم شیعه، ‌ماه حزن و اندوه و عزاداری شیعیان در شهادت حضرت اباعبدالله الحسین ع است؛‌ ماه پیروزی حق بر باطل و ایامی که یادآور حماسه‌های اباعبدالله‌الحسین ع و یاران باوفایش در صحرای کربلاست.