کریستن استوارت اخیرا گفته است که خیلی دوست دارد بازسازیای از «گرگومیش» را کارگردانی کند؛ فیلم عاشقانه فانتزی خونآشامی سال۲۰۰۸ که آغازگر مسیر حرفهای او بود.
احسان کاوه، تهیهکننده پویانمایی سینمایی «یوز»: نمایش بیرویه انیمیشنهای خارجی در پلتفرمهای داخلی باعث میشود که صنعت انیمیشن ایران توان رقابت با این آثار را نداشته باشد.
«درحال حاضر اعتقادات مسلمانان و مسیحیها در خیلی از چیزها تقریبا یکی شده و اگرچه نمیدانم که در ایران نسبت به فیلم «محمد رسولالله ص » مجید مجیدی چه دیدگاهی وجود دارد، بهعنوان یک فرد مسیحی جواب خیلی از سؤالهایم را از این فیلم گرفتهام.»
برج میلاد با 10 سالن به استقبال جشنواره فیلم فجر میرود
گزارش
درحالیکه قرار بود هفته گذشته اسامی فیلمهای پذیرفتهشده در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر اعلام شود شرایط خاص کشور فعالیت دبیرخانه جشنواره را هم تحتالشعاع قرار داد و حالا قرار است در هفته جاری نام فیلمهای حاضر در بخش سودای سیمرغ رسانهای شود.
امین زندگانی که بهتازگی شاهد حضور و ایفای نقش او در سریال «ساحره» به کارگردانی حمیدرضا لوافی بودیم، گفت: این مجموعه راجع به مرگ و آدمهایی است که مهلت زندگیشان به سر رسیده است.