سارق منزل وقتی از زندان آزاد شد تصمیم گرفت شغلش را عوض کند! او این بار فروش مواد مخدر را انتخاب کرد و با پرداخت 5میلیارد تومان سیمکارتی خرید که قرار بود زندگیاش را از اینرو به آن رو کند، اما همهچیز آنطور که تصور میکرد پیش نرفت.
4ماه پس از آزار و قتل دلخراش نیان، دختر 7ساله بوکانی، حکم اعدام عامل این جنایت در دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد تا شمارش معکوس برای اجرای حکم آغاز شود.
16روز پس از گم شدن پسر و دختر جوان آبادهای قاتلان آنها در حالی دستگیر شدند که میگفتند بهخاطر سرقت دست به این جنایت هولناک زدهاند. خواهر یکی از قربانیان در گفتوگو با همشهری جزئیات تازهای از این حادثه را بازگو کرد.
در حالی که تلاشها برای شناسایی پیکر قربانیان حادثه آتشسوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس همچنان ادامه دارد، کمیته پیگیری حادثه با صدور اطلاعیهای از بازداشت 2نفر در این حادثه خبر داد.