04
یکشنبه 21 تیر 1405
شماره 9711
اقتصاد
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

تنگه هرمز دوباره نبض بازار انرژی جهان را در دست گرفت

ویژه
تنگه هرمز که روزانه در شرایط عادی میزبان عبور حدود ۱۳۰تا۱۳۸ کشتی بود، اکنون با کاهشی بیش از ۹۰درصدی در تردد مواجه شده است.
ویژه
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به افت‌وخیزهای اخیر بورس، اصلاح اخیر را تکنیکال و موقتی دانست و چشم‌انداز بازار در تابستان را مثبت ارزیابی کرد.
رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: باتوجه به اختلال پیش‌آمده در سیستم بانکی کشور و در راستای تکریم و تسهیل امور مالیاتی مؤدیان، جرایم مالیاتی ناشی از تأخیر در پرداخت بدهی‌های مالیاتی سررسیدشده به‌خاطر اختلال در شبکه بانکی، مشمول بخشودگی ۱۰۰درصدی شده است.

گوشت ارزان با علوفه دیم

تغییر در روش تولید علوفه چقدر به کاهش قیمت گوشت کمک می‌کند؟
گزارش
مسئولان معتقدند، افزایش تولید علوفه می‌تواند هزینه تمام‌شده گوشت را کاهش دهد، اما کارشناسان پیش ‌از این بارها گفته‌اند که حتی اگر برنامه توسعه علوفه دیم موفق باشد، بدون اصلاح الگوی پرورش دام و استفاده از ظرفیت گونه‌های سازگار با اقلیم ایران، کاهش پایدار قیمت گوشت دور از دسترس خواهد بود.