04
شنبه 13 اردیبهشت 1404
شماره 9381
اقتصاد
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

هشدار بانک مرکزی به بانک‌ها

بانک
براساس بخشنامه بانک مرکزی به شبکه بانکی، الزام صادر‌کننده چک به تامین مبلغی بیش از کسری مبلغ چک در زمان رفع سوءاثر، به‌عنوان تخلف بانکی بوده و ضمن بازرسی حضوری جهت بررسی فرآیند اجرای بخشنامه مذکور، با خاطیان مطابق قوانین و مقررات مربوطه برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت.
ویژه
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه معیشت کارگران و تأمین کالای اساسی، بودجه سال ۱۴۰۴ بر این اساس تنظیم شده که ۳۰درصد مبلغ «کالابرگ» به 3دهک پایین درآمدی اختصاص یابد.
بهای نفت در بازار جهانی پس از تهدیدهای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعمال تحریم‌های ثانویه علیه ایران 2درصد افزایش یافت.

وعده ارزانی حبوبات

حبوبات از جمله مواد غذایی است که در یک سال اخیر افزایش قیمت بالایی داشته است
گزارش
حبوبات به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقلامی که در سبد غذایی ایرانیان جای دارد سال جدید را نیز با قیمت‌های عجیب‌وغریب آغاز‌کرد.
PDF اقتصاد
کوتاه اقتصاد
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق از امکان افزایش تجارت بین 2‌کشور به ۲۰‌میلیارددلار در سال‌های آتی خبر داد.