10-11
دو شنبه 21 مهر 1404
شماره 9511
شهرنگار2
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

فروش طبقات اضافه نداریم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در حاشیه سیصد و شصت و یکمین جلسه به روال همیشه در جمع خبرنگاران به سؤال‌ها پاسخ داد.
ویژه
اهمیت سلامت روان بر هیچ فردی پوشیده نیست و از آنجا که ۱۹ تا ۲۵مهرماه در کشورمان به‌عنوان هفته ملی سلامت روان نامگذاری شده، مدیریت شهری پایتخت با اجرای برنامه‌های متنوعی به‌دنبال ارتقای آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ خودمراقبتی تهرانی‌هاست.
مناطق3و 4علاوه بر وسعت بالا، مراکز تحصیلی، درمانی، تجاری و تفریحی زیادی را هم در دل خود جای داده‌اند؛ به همین دلیل حجم تردد در معابر این منطقه بالاست و گاه برخی محدوده‌ها با ترافیک مواجه می‌شوند.
مرحله دوم رویداد تهران دوست‌داشتنی در ۲۲نقطه جدید شهر تهران آغاز شد.

کاهش ۵۳ درصدی سرقت در تهران

سردار محمدیان با حضور در جلسه شورای اسلامی شهر تهران، علاوه بر ارائه گزارش از عملکرد پلیس به سؤالات نمایندگان مردم پاسخ داد
گزارش
براساس آمار حدود 20درصد از جرائم کشور در تهران رخ می‌دهد و ۲۵درصد از تماس‌های ۱۱۰ هم به پایتخت اختصاص دارد.