08
شنبه 6 بهمن 1403
شماره 9314
صفحه‌آخر
23023607
02123023900
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
ویژه
پخت ‌آش از دوره قاجار در میان اهالی پایتخت‌ رایج شد. به توصیف اوژن اوبن، سفیر فرانسه در ایران دوره قاجار، با وجود پلو، باز هم ‌آش در هر وعده غذایی تهرانی‌ها حضور پررنگی داشت.
سوژه روز
یکی از وسیع‌ترین نگارخانه‌های جهان، در و دیوارهای شهری است؛ جایی که هزار‌هزار رهگذر از کنار آن عبور می‌کنند و خواسته و ناخواسته، نگاهشان درگیر رنگ‌و آب و شکل و شمایل آن می‌شود. ‌

گواهینامه‌های قد و نیم‌قد

نخستین گواهینامه رانندگی را در تهران چه‌کسی گرفت و گواهینامه‌های آن روزگار چه مشخصاتی داشت؟
چندی پیش خبری درباره حذف آزمون آیین‌نامه برای دریافت گواهینامه وسایل نقلیه بحث‌برانگیز شد؛ خبری که رسانه‌ها آن را به نقل از رئیس پلیس راهور فراجا منتشر کرده بودند و به‌سرعت هم تکذیب شد.
سینما ماشینی تهران؛ دهه 30

سینما ماشینی تهران؛ دهه 30

سال‌های پایانی دهه ۳۰ در فضای مدرن شهری تهرانپارس، تفریحی متفاوت راه‌اندازی شده بود که برای خیلی از جوانان جذاب بود، اما همه نمی‌توانستند از این تفریح استفاده کنند و این مکان بیشتر پاتوق جوانان مرفه و دیپلمات‌های آمریکایی بود تا در تنها سینمای ماشینی تهران بنشینند و فیلم ببینند.
میدان 80ساله پایتخت
میدان 80ساله پایتخت
تاریخ تهران به دوره پهلوی که رسید، دروازه‌های شهر را برداشتند و تهران از حصار ناصری خارج شد.
PDF صفحه‌آخر
کوتاه صفحه‌آخر
همیشه برایم سؤال بود که چرا در بازار، فروشندگان یک کالای خاص در یک راسته و تیمچه و... جمع می‌شوند؛ راسته بلورفروش‌ها، راسته کفاشی‌ها و... یا تیمچه‌هایی که در گذشته همه یک نوع کالا را ارائه می‌کردند.