ایجاد اشتغال پایدار؛ رویکرد اصلی دولت در حوزه زنان
معاون رئیسجمهور با اشاره به رویکردهای دولت در توسعه بیش از پیش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، گفت: یکی از رویکردهای اصلی دولت در امور زنان بحث ایجاد اشتغال پایدار است.
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار گفت: دولت دوازدهم برای پیشرفت و بهبود شاخصهای اجتماعی کشور در تمامی حوزهها برنامههای مشخصی تدوین کرده است. وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه دستور کار مشخصی در حوزه اجتماعی و دیگر زمینههای مدیریتی تدوین کرده است، افزود: رسیدن به اهداف عالی دولت در حوزههای مختلف مستلزم همکاری و حضور پرشور بخش خصوصی است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان گفت: توجه به مسئولیتهای اجتماعی از سوی بخش خصوصی در کنار دولت، شاخص پیشرفت و پویایی هر جامعه است. این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه از دولت یازدهم به بعد فضای اجتماعی و بازی برای ارائه پیشنهادها و حضور پرشور بخش غیردولتی ایجاد شده است، افزود: کمک به اقتصاد روستا و رونق فعالیتهایی که درسطح حفاظت از محیطزیست انجام میشود، از دیگر رویکردهای جدی دولت است. معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی دولت در امور زنان بحث اشتغال است، اظهار کرد: موضوع اشتغال از مهمترین مسائلی است که به دستور رئیسجمهور تمامی دستگاهها و مسئولان کشور باید برای رسیدن به این مهم تلاش کنند. وی استاندارد کردن کالاها، به کارگیری خدمات نوین، بازاریابی، اجرای طرح اشتغال فراگیر و آییننامه اشتغال روستایی را از دیگر برنامههای تدوین شده در دولت دوازدهم عنوان کرد و افزود: 1/5 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای حمایت از ایجاد اشتغال پایدار در روستاها اختصاص داده شده است.
ابتکار افزود: طرح «گفتوگوی ملی خانواده و بین نسلها» ازجمله اقدامات برنامهریزی شده در سطح کشور است که قصد دارد فاصله ایجادشده بین نسلها را با گفتوگوی تخصصی کم کند. همچنین روز گذشته معصومه ابتکار، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده و مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تفاهمنامه همکاری مشترکی برای اعطای وام قرض الحسنه به زنان سرپرست خانوار، زنان بد سرپرست و دختران خود سرپرست هرگز ازدواج نکرده (بالای ۴۰ سال) در سراسر کشور از محل منابع سپرده قرض الحسنه پس انداز بانک به مبلغ 1000 میلیارد ریال و در راستای اجرایی شدن طرح اندوخته بانوان مهر ایران را امضا کردند.