• دو شنبه 11 خرداد 1405
  • ١٥ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 01
دو شنبه 7 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 275146
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/kZ62X
+
-

برش‌های کوتاه

سیدرضا میرکریمی،‌ کارگردان‌  ‌ با انتشار تصویری از خود در تجمعات شبانه تهران نوشت: به همراه نوه‌ها در شب‌های پرافتخار ایران عزیز.


مسعود جعفری جوزانی  
کارگردان   
 شاید به این دلیل در تمام آثارم دغدغه وطن دیده می‌شود که من به ایران فکر نمی‌کنم، بلکه من ایرانم، تو ایرانی، او ایران است. درواقع ما همه مجموعه‌ای هستیم که کشور در ما جریان دارد و جزئی از وجود ماست. واژه «دوست داشتن» برای توصیف نسبت ما با وطن کامل نیست، چراکه وطن درون ماست و با ما تعریف می‌شود.

احمد نجفی  
بازیگر   
در این ایام همگی مشاهده کرده‌ایم که رزمندگان ما با چه دلیری مثال‌زدنی‌ای فصل زرینی از دفاع و مقاومت ملت ایران را رقم زده‌اند. قدرت نظامی و توان پاسخگویی ما به تجاوز و زورگویی‌های دشمنان را همه دیده‌اند. در کنار اینها، مهم‌ترین ابزار ما قدرت ایمان است‌. این ایمان ما به قرآن و پروردگار است که مهم‌ترین یاریگر ما در هنگامه آتش و خون شده است. پیروزی ملت ایران در برابر جنایتکاران تاریخ با قدرت ایمان به‌دست می‌آید.

علی روئین‌تن 
کارگردان    
 ایران چشم ماست. امروز ما نیاز به همدلی داریم، زیرا با کسانی مواجه هستیم که در خارج از کشور وطن خود را می‌فروشند و در داخل کشور نیز به‌دنبال دلسرد کردن مردم هستند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید