• جمعه 11 مهر 1404
  • الْجُمْعَة 10 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 03
شنبه 29 شهریور 1404
کد مطلب : 263390
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/kZ85r
+
-

لاک‌پشت پس از 2 سال آمد

لاک‌پشت پس از 2 سال آمد

پس از 2سال توقیف، فیلم «لاک‌پشت» به کارگردانی بهمن کامیار از دوم مهر اکران خواهد شد.
به گزارش همشهری، «لاک‌پشت» چهارمین ساخته بهمن کامیار پس از فیلم‌های «نیم»، «مرداد» و «در وجه حامل» است و یکی از فیلم‌های اجتماعی است که پاییز امسال روی پرده می‌رود. فیلم در دولت قبل و در زمانی که محمد خزاعی‌ ریاست سازمان سینمایی را برعهده داشت، برای حضور در جشنواره چهل و دوم فجر درخواست داد، اما بعد از بازبینی توسط هیأت انتخاب رد شد و بعد از آن به دلایل نامعلوم روی پرده نرفت.
 یک سال بعد و در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر همراه با «پیرپسر» اکتای براهنی، «غریزه» ساخته سیاوش اسعدی و «رکسانا» از پرویز شهبازی تنها در یک سانس و برای اهالی رسانه به نمایش درآمد و با استقبال خوب و تحسین منتقدان مواجه شد و حالا هم قرار است از دوم مهر نمایش عمومی‌اش آغاز شود.
فیلم با بازی فرهاد اصلانی، نازنین بیاتی، نازنین کریمی، صابر ابر، هومن برق‌نورد، آزیتا حاجیان، علیرضا آقاخانی و جمشید گرگین یک درام روانشناسانه است و داستان روانپزشکی را روایت می‌کند که در پی یک اتفاق در زندگی شخصی‌اش، دچار مشکلاتی می‌شود که باعث می‌شود همسر و تمام زندگی‌اش را در خطر از دست‌دادن ببیند و حالا برای حفظ آن دست به کارهای عجیبی می‌زند. 
در زمان اکران فیلم در جشنواره سال گذشته منتقدانی درباره آن نوشتند و تقریبا تمام آنها فیلم را یک اثر متفاوت دانستند. منتقدی آن را یک گام روبه جلو در کارنامه سازنده‌اش معرفی ‌ و آن را با سینمای دیوید لینچ 
مقایسه کرد‌.
او نوشت‌: ‌فیلم با 2سال ماندن در محاق توقیف، همچنان چند سروگردن از اغلب فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر بالاتر است و با شباهت‌هایی که به سینمای لینچ دارد، در فضایی معلق میان حقیقت و خیال، موفق می‌شود سایکودرامی ‌پرکشش و تماشایی ‌
 خلق کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید