پروانه بندپی ؛ روزنامهنگار
بسیاری از افراد برای کاهش، کنترل و حفظ وزن، همچنین در امان ماندن از بیماریهایی مثل دیابت، شکر و خوراکیهای حاوی قند افزوده (کیک، کلوچه، بیسکوییتها و...) را حذف میکنند و به جای آن از قندها یا شیرینکنندههای مصنوعی که انواع و اقسام آن با نامهای مختلف در بازار موجود است، استفاده میکنند. این قندها مثل آسپارتام، ساخارین، سوکرالوز، استویا و ... کالری ندارند و همین، خیلیها را به اشتباه میاندازد که مصرفشان هم عوارضی برایشان نخواهد داشت. مطالعات نشان داده برخی از این قندها با وجود کالری پایین، اما شیرینی 300برابری نسبت به قندهای طبیعی دارند که منجر به افزایش اشتها میشود. مریم مظاهریون، متخصص تغذیه در اینباره به همشهری میگوید: قندهای مصنوعی با تحریک اشتها باعث میشوند که افراد غذای بیشتری مصرف کنند که منجر به افزایش وزن، چاقی و سایر عوارض ناشی از این بیماریهاست. به همین دلیل قندهای مصنوعی بدون عوارض نیستند.
دو شنبه 20 اسفند 1403
کد مطلب :
250981
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/48go6
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved