• جمعه 30 آذر 1403
  • الْجُمْعَة 18 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 20
یکشنبه 25 آذر 1403
کد مطلب : 243255
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wjQDw
+
-

منابع طبیعی ویتامین D

آرش نهاوندی؛ روزنامه‌نگار

ویتامین D کافی از ماهی و گوشت دریافت می‌شود اماگیاهخواران با چالش واقعی در تامین نیاز روزانه خوداز این ویتامین مواجه هستند. ویتامین D به حفظ استخوان‌های سالم و سلامت کلی بدن و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، تنظیم خلق‌‌وخو و سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. 4راه آسان برای گیاهخواران برای دریافت ویتامین D کافی وجود دارد.
1. شیر گاو: یک فنجان شیر گاو غنی شده معمولا حاوی حدود 115واحد بین‌المللی از‌این ویتامین است.
2. پنیر: به‌طور متوسط، یک وعده 50گرمی پنیر بین 8تا 24واحد بین‌المللی (0.2تا 0.6میکروگرم) ویتامین D دارد.
3. قارچ ها: یک فنجان قارچ می‌تواند تا 1110واحد بین‌المللی ویتامین D داشته باشد که به‌طور قابل توجهی بیشتر از مقدار مورد نیاز روزانه است.
4. پنیرتوفو غنی شده: ویتامین D موجود در 100گرم توفوی غنی شده حدود 101واحد بین‌المللی است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید