• پنج شنبه 6 دی 1403
  • الْخَمِيس 24 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 26
چهار شنبه 9 آبان 1403
کد مطلب : 239053
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0A6k
+
-

مقارنه حقوق بشر اروپایی و حمایت از تروریسم

یادداشت
مقارنه حقوق بشر اروپایی و حمایت از تروریسم

رامین مهمان‌پرست؛ سخنگوی اسبق وزارت امورخارجه

موضوع حقوق بشر که همواره مورد ادعای غرب و سران غربی است، مثل بسیاری دیگر از موارد تنها به مثابه یک ابزار سیاسی شناخته می‌شود. به‌طور مثال، غرب در مواجهه با موضوع تروریسم، هیچ‌گاه کشورهای متجاوزی راکه علیه دیگر ملت‌ها اقدامات جنایت‌آمیز انجام می‌دهند، محکوم نمی‌کند، اما گروه‌های مبارزی که در کشورها جهت مقابله با تجاوز و اشغالگری دست به اقدام و نبرد می‌زنند، مثل گروه‌های مقاومت در فلسطین و لبنان همواره از سوی غربی‌ها تروریست خطاب می‌شوند و اروپایی‌ها عادت به محکومیت آنها دارند. درباره سلاح کشتارجمعی هم وضع به همین منوال است؛ خود غربی‌ها انواع تجهیزات و سلاح‌های کشتارجمعی را در اختیار دارند، اما در جهان، قاضی و داور شده‌اند که دیگر ملت‌ها به این نوع از تسلیحات دستیابی پیدا نکنند یا تجهیزات نظامی آنها محدود باشد.
امروزه دیگر حرف غربی‌ها در مورد حقوق بشر خریداری ندارد. وقتی در فلسطین، رژیم صهیونیستی با خشونت تمام دست به جنایات می‌زند و فلسطینیان را به ورطه نسل‌کشی می‌کشاند و در این امر مورد حمایت شدید غرب و آمریکا واقع می‌شود، سران اروپایی با چه صلاحیت و مجوزی خود را در مقامی می‌بینند که بخواهند در مورد اهمیت حقوق بشر در سایر مناطق دنیا نظر دهند؟
در کشور ما منافقین 17هزار نفر از مردم و مسئولان را ترور کردند  و به شهادت رساندند؛ تنها به این جرم که آنها طرفدار انقلاب اسلامی بودند. اما در اتفاقی نه چندان عجیب، این افراد که دستشان به خون مردم آلوده است، با سران اروپایی جلسه می‌گذارند، سران غربی و آمریکایی در اجلاس آنها حاضر می‌شوند و هیچ محکومیتی از سوی آنان متوجه منافقین نمی‌شود؛ لذا با توجه به چنین مسائلی که از سوی غربی‌ها رخ داده است جهان غرب را به هیچ‌وجه نمی‌توان مقام صلاحیت‌دار برای اظهارنظر درمورد حقوق بشر به‌حساب آورد. از سوی دیگر، جمشید شارمهد که به دار عدالت آویخته شد، کسی است که طبق اعترافات خود و مستندات متقن دیگر در جنایت علیه مردم دست داشته و پرونده قطوری از سوی دستگاه قضا برای او تشکیل شده است؛ از این‌رو اینکه اروپایی‌ها بخواهند از چنین شخصی دفاع  کنند و برای این موضوع با ایران در میدان تقابل وارد شوند، ابدا با هیچ منطقی تطابق ندارد و اساساً قابل پذیرش نیست.
کشورهای مستقل در راستای دفاع از استقلال خود با دشمنی‌های بسیاری از سوی دیگر دولت‌ها مواجه می‌شوند و اعتراض به اعدام شارمهد هم یکی دیگر از این دشمنی‌هاست که در راه دفاع از استقلال ایران در حق مردم شده است.
درمورد اقدام آقای عراقچی و پاسخ به تنی چند از سران اروپایی که اعدام جمشید شارمهد را محکوم کرده بودند، باید گفت همانطور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی وظیفه دارند از مرزهای کشور دفاع کنند، در سیاست خارجه هم وظیفه این است که از منافع ملی کشور دفاع شود؛ لذا وقتی جنایت صورت می‌گیرد، باید در مجامع عمومی این ماجرا مستند شود، به سمع و نظر جهانیان برسد و افکار عموم کشورهای جهان متوجه آن مسئله شود تا شبهه‌ای درباره اقدام قانونی و مشروع ایران در اعدام یک تروریست ایجاد نشود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید