رئیس اتحادیه نانوایان سنتی اعلام کرد که هیچ مشکلی برای تأمین نان مورد نیاز روزهداران در ماه رمضان وجود ندارد و ساعات پخت نان بهگونهای برنامهریزی شده که همواره نان داغ در دسترس مردم باشد. در ماه رمضان همواره نانواییها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آنها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعتها پس از آن ادامه دارد. قاسم زراعتکار، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در اینباره به ایسنا گفت: برای نانواییهای سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری درماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز میشود و تا ۸ صبح تنور آنها روشن میماند، مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانواییها فعال میشوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعتها پس از آن نانواییها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزهداران هستند.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1397
کد مطلب :
16841
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/89Z5
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved