رئیس اتحادیه نانوایان سنتی اعلام کرد که هیچ مشکلی برای تأمین نان مورد نیاز روزهداران در ماه رمضان وجود ندارد و ساعات پخت نان بهگونهای برنامهریزی شده که همواره نان داغ در دسترس مردم باشد. در ماه رمضان همواره نانواییها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آنها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعتها پس از آن ادامه دارد. قاسم زراعتکار، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در اینباره به ایسنا گفت: برای نانواییهای سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری درماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز میشود و تا ۸ صبح تنور آنها روشن میماند، مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانواییها فعال میشوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعتها پس از آن نانواییها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزهداران هستند.
ساعت کار نانواییها در ماه رمضان
در همینه زمینه :