• شنبه 1 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 11 شوال 1445
  • 2024 Apr 20
دو شنبه 5 اردیبهشت 1401
کد مطلب : 159105
+
-

آش بهاره

بدن ما از آنجا که خلقتی در ظرف زمان است، در دوره‌های مختلف سال نیز حالات خاص خود را می‌گیرد. از نظر طب سنتی بهار بهترین فصل برای پاکسازی بدن از رسوبات بیماری‌ها و عفونت‌هایی است که در سال گذشته بر بدن وارد شده بود. بهترین راه برای این مهم پاکسازی با آش‌های بهاری است که در هر منطقه از کشور به‌صورت خاص و مخصوص آن منطقه و با استفاده از گیاهان دارویی همان منطقه پخته می‌شود. از نمونه‌های ارزشمند این نوع آش‌ها می‌توان به ‌آش کاسنی، ‌آش خرفه، ‌آش زرشک، ‌آش گشنیز، ‌آش آبغوره و آش سماق اشاره کرد. در همه این آش‌ها حبوبات از شب قبل خیسانده می‌شوند و پخت آنها به آرامی صورت می‌گیرد. همچنین سبزی بومی هر منطقه در نیمه زمان پخت اضافه می‌شود و برای تکمیلش در زمان پخت، آلو به آش اضافه می‌شود. فقط دقت کنید طعم آش‌های بهاره معمولا کم‌مزه است و نباید طعم شوری یا ترشی بسیار غالب باشد.

این خبر را به اشتراک بگذارید