• جمعه 21 دی 1403
  • الْجُمْعَة 10 رجب 1446
  • 2025 Jan 10
پنج شنبه 25 دی 1399
کد مطلب : 121909
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/rk5Q4
+
-

معجزه ترکیب سیاه‌دانه و عسل

دانستنی‌ها
معجزه ترکیب سیاه‌دانه و عسل

در طب سنتی ما ترکیب‌های گیاهی و طبیعی مختلفی وجود دارد که هر کدام خواص و فواید مختلفی دارند که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرند. به عنوان مثال نباید از معجزه ترکیب سیاه‌دانه و عسل غافل شد. زیرا آزمایش‌های جدید نشان می‌دهد که سیاه‌دانه و عسل می‌توانند برای تقویت قوای جسمانی و ایمنی بدن مؤثر باشند.  محققان معتقدند انواع فیتوشیمیایی‌های موجود در سیاه‌دانه دارای خواص التهاب‌زا، ضدمیکروبی و تنظیم‌کننده سیستم ایمنی است. عسل نیز دارای خواص ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و تنظیم‌کننده سیستم ایمنی است. مطالعات مولکولی نشان داده که عسل دارای ترکیباتی است که مانع از تکثیر انواع ویروس‌ها می‌شود. عسل همچنین در مقابله با باکتری‌های مقاوم به دارو مؤثر است. از سوی دیگر در تسکین عفونت‌های مجاری تنفسی فوقانی مفید است. البته این ترکیب خواص بی‌شماری دارد که با مراجعه به پزشک می‌توانید از آنها مطلع شده و در زمان بیماری‌ها از آن استفاده کنید. حالا اگر مشتاق تهیه آن شدید ادامه این مطلب را بخوانید. برای تهیه معجون سیاه‌دانه و عسل کافی است ۳ واحد عسل طبیعی را با ۱ واحد سیاه‌دانه نیم‌کوب‌شده به خوبی مخلوط کنید. مواد مؤثر موجود در سیاه‌دانه به سادگی در برابر اکسیژن هوا اکسید می‌شود و خواص خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل بهتر است دقیقا پس از کوبیدن، آن را با عسل مخلوط کنید. پس از مخلوط‌شدن با عسل تا چندین‌ماه خواص خود را حفظ خواهد‌کرد. پیشنهاد می‌شود که این معجون را تنها برای چندبار مصرف درست کنید و هر بار آن را به‌صورت تازه تهیه کنید. این کار باعث می‌شود که خواص مفید این ترکیب بیشتر حفظ شود. اگر می‌خواهید بدانید به‌صورت دقیق با توجه به نوع مشکلی که دارید چه مقدار از این ماده را باید مصرف کنید حتما به یک پزشک معتبر که با خواص داروهای گیاهی آشنایی دارد مراجعه کنید. ولی دستور کلی مصرف معجون سیاه‌دانه با عسل هر ۲۴ ساعت یک‌قاشق مرباخوری است. البته کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی به بیماران دیابتی هشدار می‌دهند که قبل از مصرف عسل حتماً با پزشک متخصص مشورت کرده و خودسرانه در مصرف آن زیاده‌روی نکنند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید