02-03
یکشنبه 4 مرداد 1405
شماره 9723
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

وقتی آمریکا دست ترکیه و عربستان را در پوست گردو گذاشت

دیدگاه
اخیرا 2 خبر در حوزه امنیت بین‌الملل در فضای رسانه و مطبوعات بسیار برجسته شد.
ویژه
لئون پانه‌تا، وزیر دفاع سابق آمریکا: «ایالات متحده در جنگ ایران عمیقا با مشکل مواجه شده است.
راداری و پدافندی‌
آمار دستگیری‌ کاربران فضای مجازی در کشورهای عربی بعد از انتشار تصاویر حملات ایران
بعد از فاجعه غم‌انگیز 18و19دی‌ماه که به وسیله پیاده‌نظام دشمن صهیونیستی در خیابان‌های ایران رقم خورد، دستگاه ‌تبلیغاتی اسرائیل به زبان فارسی نظیر شبکه‌های اینترنشنال، بی‌بی‌سی، منوتو و صدای آمریکا قصد داشتند چنین تصویر موهومی را به مخاطبان عرضه دارند که رقمی قریب به 40هزار نفر توسط جمهوری اسلامی در 2 روز کشته شده‌اند.

خنجر ‌یمنی ‌‌در قلب ‌ریاض

یمنی‌ها در پاسخ به حملات عربستان، ضربات مرگباری به قلب اقتصاد این کشور وارد کردند
گزارش
جرقه مستقیم جنگ در دریای سرخ پس از حمله هوایی به فرودگاه بین‌المللی صنعا رخ داد که نیروهای انصارالله، ریاض را به انجام آن متهم کردند و نوعی سرآغاز گسترش جنگ منطقه‌ای درپی حملات جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل به ایران بود.

پدافند آمریکا زیر سوال رفت

انتقاد رسانه‌های غربی از ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی آمریکا ‌مقابل موشک‌های ایرانی در حملات اخیر
بسیاری از اندیشکده‌ها و رسانه‌های غربی اکنون معتقدند جنگ خلیج‌فارس نشان داد توان موشکی ایران برخلاف برآوردهای اولیه، تضعیف نشده‌است.
شوک جنگ ایران به بیمه دریایی
از جهش ۱۰ برابری حق بیمه تا ریسک ۱.۷۵ میلیارددلاری
جنگ علیه ایران بازار بیمه دریایی را با شوک کم‌سابقه‌ای مواجه کرده و افزایش خطر هدف قرار گرفتن نفتکش‌ها، جهش حق بیمه ریسک جنگ و کاهش تردد در مسیرهای حیاتی مانند هرمز و باب‌المندب، هزینه‌های صنعت کشتیرانی و بیمه را افزایش داده است.
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
محمدباقر ذوالقدر، دبیر شعام در پیامی با تأکید بر اینکه هر ستون دود در منطقه یعنی هدف قرار گرفتن یک مرکز نظامی یا امنیتی یا مالی آمریکا نوشت: شلیک‌های مداوم و هدفمند رزمندگان ‌ تا تسلیم کامل دشمن و گرفتن انتقام خون کودکان مظلوم میناب و لامرد و... ادامه خواهد داشت.