02-03
سه شنبه 18 فروردین 1405
شماره 9636
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

ترامپ اعصاب آمریکایی‌ها را هم خرد کرده است

حمیدرضا غلامزاده، کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری: از 2 سال و نیم قبل به این سو و با شروع طوفان‌الاقصی سیاست‌های پوششی آمریکا کنار رفت .
ویژه
یک جنگنده F-35 به ارزش 110میلیون دلارگران قیمت‌ترین تسلیحات جهان و رادار گریز که نخستین بار اصابت داشته است.
نشریه نیوزویک: امکان برکناری ترامپ با استفاده از متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا افزایش یافته است.
مخالفت اصولی ایران با آتش‌بس‌های موقت، به‌دلیل تلاش طرف مقابل برای خروج از بحران و بازسازی توان نظامی.
ابعاد خسارات حملات ایران در 24ساعت گذشته

از پیروزی بگو

جنگ تمام نشده، ولی از همین حالا می‌توان فهرست پیروزی‌های قاطع ایران را نوشت
گزارش
با گذشت حدود 38روز از جنگ رمضان، «روایت پیروزی ایران» پررنگ‌تر از گذشته در سطح افکارعمومی جهانی مطرح است و کارشناسان و رسانه‌های غربی و بین‌المللی، اذعان می‌کنند که براساس تحولات میدانی، اکنون ایران دست بالا را در عرصه نبرد نظامی دارد و محور واشنگتن - تل‌آویو در شرایط بغرنجی قرار گرفته‌اند.
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
روزنامه عبری‌زبان کالکالیست گزارش داد که جنگ اسرائیل علیه ایران و حزب‌الله لبنان تاکنون حدود ۱۵میلیارد دلار برای تل‌آویو هزینه داشته است.
سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش: دشمن باید پشیمان شود؛ چرا که ما پس از این جنگ، نیاز داریم به نقطه امنیت برسیم و شاهد جنگ دیگری نباشیم.