02-03
یکشنبه 3 اسفند 1404
شماره 9618
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

دیدید اسرائیل دنبال چیست؟

اظهارات اخیر مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اسرائیل درباره ایده «از نیل تا فرات» بار دیگر بحث قدیمی «اسرائیل بزرگ» را به سطح رسانه‌ها بازگرداند.
ویژه
فرض غلط بی‌دین شدن مردم ایران علی کریمی، فوتبالیست سابق را بر آن داشت تا تهدید به قرآن سوزی کند.
یادتان می‌آید بعد از طوفان‌الاقصی وقتی صهیونیست‌ها بیمارستان‌ها و مراکز غیرنظامی در غزه را هدف قرار می‌دادند چه توجیهی می‌آوردند؟
علاوه بر رقص و هلهله و پایکوبی، حالا چاقوکشی هم به لوازم عزاداری عده‌ای که سعی می‌کنند خودشان را غمگین شرایط کشور نشان ‌دهند‌‌، تبدیل شده است.
در روزهای پس از حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، برخی رسانه‌های معاند با تکیه بر عکس‌هایی آشنا اما روایت‌هایی جعلی، پروژه‌ای را پیش بردند
در آستانه برگزاری سی‌ونهمین جشن گلریزان ستاد دیه کشور، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب، مبلغ 50میلیارد ریال به این امر خداپسندانه اختصاص دادند.
علی زینی‌وند، رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست‌خبری روز شنبه ‌خود به تشریح آخرین تحولات برگزاری انتخابات شوراها در سال‌ آینده پرداخت.

دست پر ایران در پدافند دریایی

در رزمایش‌های اخیر ارتش و سپاه، قدرت «پدافند دریاپایه » ایران به نمایش درآمد
گزارش
اگرچه دولت آمریکا طی روزهای اخیر با استمرار تحرکات نظامی در سطح منطقه، راهبرد تأثیرگذاری بر فضای روانی تصمیم‌سازی در تهران را پیگیری می‌کند، اما نیروهای‌مسلح ایران با برگزاری رزمایش‌های متنوع، آمادگی دفاعی و تهاجمی خود را به رخ دشمن کشیده‌اند.
ترامپ به‌دنبال فرار از حمله به ایران

ترامپ به‌دنبال فرار از حمله به ایران

خلیج‌فارس حالا برای ترامپ تبدیل به یک باتلاق شده است که هرچه در آن دست و پا بزند بیشتر فرو می‌رود.
آزادی بیان در پلتفرم‌ها مزخرف کامل است
آزادی بیان در پلتفرم‌ها مزخرف کامل است
ما ایرانی‌ها مخصوصا روشنفکرانمان، غرب را به آزادی بیانش می‌شناسیم؛ تصور می‌کنیم در کشورهای غربی می‌شود هر چه خواست گفت و هر چه میل کرد، نوشت.
بیانات هفته گذشته رهبر انقلاب را باید فراتر از یک موضع‌گیری مقطعی تحلیل کرد.

25شرکت فناوری برای کپی پهپادهای ایران به خط شدند

وقتی ینگه دنیا از هوش و خلاقیت ایرانی درس می‌گیرد. پنتاگون ‌به‌دنبال تولید انبوه پهپادهای انتحاری است.

40هزار آمریکایی در معرض مرگ در خلیج‌فارس

بعد از رجزخوانی‌های بی‌پایان ترامپ علیه ایران و قدرت‌نمایی‌های او با ناو‌های عظیم، حالا تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا، درخصوص به‌خطر افتادن جان سربازان آمریکایی به وحشت افتادند.

آتش بازی ترامپ با نفت!

در پی افزایش تنش‌‎ها میان ایالات متحده و ایران، بازار جهانی نفت به‌طور چشمگیری تحت‌تأثیر قرار گرفته و قیمت نفت تا نزدیک بالاترین سطح ۶‌ماه اخیر افزایش یافته است.
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
علاوه بر رقص و هلهله و پایکوبی، حالا چاقوکشی هم به لوازم عزاداری عده‌ای که سعی می‌کنند خودشان را غمگین شرایط کشور نشان ‌دهند‌‌، تبدیل شده است.
راز ناتوانی یگان 8200اسرائیل در برابر مقاومت
سیدعباس عراقچی و محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، وزرای امور خارجه ایران و قطر در گفت‌وگویی تلفنی، آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا را بررسی کردند.