سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه که برای شرکت در هفدهمین نشست مجمعالجزیره به دوحه سفر کرده، در گفتوگو با شبکه «الجزیره» به بیان نکات مهمی درباره روند مذاکرات اخیر پرداخت.
زمانی که رهبری معظم یا امام خمینی ره میگفتند مسئله آمریکا خود ایران است و میخواهند کشور را به سلطه خود بگیرند، روشنفکران ما میگفتند این سخنان ایدئولوژیک است و باید با آمریکا راه آمد تا به مشکلی نخوریم.
روزنامه عبریزبان هاآرتص در گزارشی به بررسی نظرسنجی یک مؤسسه اسرائیلی درباره نظر ساکنان فلسطین اشغالی درباره ایران، آینده غزه و کمکهای آمریکا پرداخته است.
پرونده اپستین، چهره واقعی مدعیان حمایت از حقوق زنان و حقوق بشر را نمایان کرد
گزارش
درحالیکه سیاستمداران آمریکایی و غربی مشغول سخنرانی و گرفتن ژست حمایت از زنان در ایران بودند، افشای جزئیات ارتباطشان با جفری اپستین، قاچاقچی جنسی زنان و کودکان، پرده دیگری از ریاکاری خوفناک آنان را بالا زد.
در ناآرامیهای دیماه ۱۴۰۴، خشونت فقط یک شکل نداشت؛ برخی با شلیک مستقیم هدف قرار گرفتند، برخی زیر ضربات پیاپی سلاح سرد جان دادند و برخی در شعلههایی که عمدا برافروخته شد، سوختند.
مقام معظم رهبری، آیتاللهالعظمی خامنهای در پاسخ به تهدیدات ترامپ و دولت آمریکا مبنی بر حمله به کشورمان ایران، این هشدار را داده بود که اینبار آتش جنگ منطقه را فراخواهد گرفت.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .