02-03
یکشنبه 25 خرداد 1404
شماره 9415
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

پاسخ مشروع و قدرتمند ایران

درپی جنایت سبوعانه بامداد جمعه رژیم‌صهیونیستی، مسعود پزشکیان، رئيس‌جمهور كشورمان در پیامی به مردم با اشاره به ضرورت پرهیز از توجه به شایعات در جنگ روانی دشمن و همراهی و اعتماد به مسئولان تأکید کرد که پاسخ مشروع و قدرتمند ایران دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهد کرد.
ویژه
رئیس شورای امنیت‌داخلی اسرائیل‌ اعتراف کرد که نابودی کامل برنامه هسته‌ای ایران از طریق عملیات نظامی غیرممکن است .
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر اینکه رژیم‌صهیونیستی به پشتوانه آمریکا و کشورهای غربی همه قوانین بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد، اظهارکرد: استمرار تجاوزهای صهیونیست‌ها با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب با درخواست رئیس قوه‌قضاییه برای عفو یا تخفیف مجازات جمعی از محکومان محاکم موافقت کردند.

پرچمی که برافراشته می‌ماند

انتصاب جایگزین‌های فرماندهان شهید در کمترین زمان ممکن، برنامه راهبردی تل‌آویو را نقش بر آب کرد
گزارش1
اگرچه رژیم‌صهیونیستی با ترور فرماندهان ارشد نیروهای‌مسلح ایران در موج نخست حملات بامداد جمعه کوشید ساختار تصمیم‌گیری و عملیات را در عرصه میدان با اختلال بنیادی مواجه کند، اما انتصاب جایگزین‌های فرماندهان شهید، آن‌هم در کمترین زمان ممکن، برنامه راهبردی تل‌آویو را نقش بر آب کرد.
این جنایت است، نه جنگ

این جنایت است، نه جنگ

عمده شهیدان حملات اخیر رژیم‌صهیونیستی غیرنظامیان، ازجمله زنان و کودکان بوده‌اند
بامداد جمعه، 23خردادماه برگ دیگری از دفتر خونین جنایات رژیم‌صهیونیستی در دهه‌های اخیر ورق خورد و در تجاوز تروریستی این رژیم به تهران و تعدادی دیگر از شهرهای کشور، علاوه‌بر تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای، شهروندان غیرنظامی هم به شهادت رسیدند.
پایان افسانه اف-35
جنگنده‌های اف-35 آمریکایی برای نخستین‌بار در جهان توسط ایران منهدم شدند
درحالی‌که رژیم‎‌صهیونیستی یکی از معدود دارندگان جنگنده‌های اف–35 آمریکاست، ساقط شدن 2فروند از آنها ازسوی ساختارهای پدافند هوایی نیروهای مسلح ایران هیمنه نظامی این رژیم را به زیر کشید.
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
فرماندهان جایگزین راه شهدا را با قدرت ادامه خواهند داد.