09
چهار شنبه 17 تیر 1405
شماره 6708
فرهنگ شهر
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

انتشار «آقای شهید ایران»

کتاب
در آستانه آیین استقبال از رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد، انتشارات به‌نشر مجموعه 4جلدی «آقای شهید ایران» را منتشر کرده که با نثری روان، شیوا و خوشخوان برای استقبال از اجتماعات عظیم مردمی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب آماده‌سازی‌ شده است.
ویژه
نمایش «هاروکی موراکامی» به نویسندگی و کارگردانی نیما مظاهری از ۲۱تیر هر شب ساعت۲۱ و به‌مدت ۷۵دقیقه در سالن شماره2 مجموعه تئاتر «لبخند» روی صحنه می‌رود.
نگاه
محمدمهدی عسگرپور، کارگردان، تهیه‌کننده و مدیرعامل خانه هنرمندان، با تأکید بر جایگاه رهبر شهید در عرصه فرهنگ و هنر، دیدارهای ایشان با هنرمندان را کلاس درس توصیف کرد و گفت: این جلسات نشان می‌داد که ایشان افزون بر حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و نظامی، در سینما، ادبیات و هنر نیز صاحب‌نظر بودند و آثار روز را با دقت دنبال می‌کردند.

تشییع باشکوه در پایتخت فقاهت

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به تشییع پیکر امام شهید در قم
گزارش
برگزاری آیین‌های دینی و مذهبی باشکوه در شهر مقدس قم ریشه در گذشته‌های دور دارد.