پرتقالهای رنگی خطرناکند؟
در پی انتشار ویدئویی در شبکههای اجتماعی مبنی بر رنگدهی پرتقالها، معصومه رشیدی، کارشناس بخش رنگ آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بررسیهای اولیه روی نمونههای دریافتی نشان میدهد تا این مرحله شواهدی مبنی بر ایجاد تغییر در بخش خوراکی میوه مشاهده نشده است.
زندگی شیرینی میخواهد
چرا نباید به شیرینکنندههای مصنوعی اعتماد کنیم و چه قندی برای ما ضروری است؟
گزارش
این روزها «چالش حذف قند» در شبکههای اجتماعی و خانوادهها و گروه دوستان طرفداران زیادی پیدا کرده؛ خیلیها به امید لاغری یا حفظ سلامت، نهتنها شکر و شیرینی، بلکه میوه و خرما را هم کنار میگذارند و سراغ قندهای مصنوعی میروند.
