07
سه شنبه 4 آذر 1404
شماره 9547
تندرستی
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

پرتقال‌های رنگی خطرناکند؟

در پی انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر رنگ‌دهی پرتقال‌ها، معصومه رشیدی، کارشناس بخش رنگ آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو اعلام کرد: ‌بررسی‌های اولیه روی نمونه‌های دریافتی نشان می‌دهد تا این مرحله شواهدی مبنی بر ایجاد تغییر در بخش خوراکی میوه مشاهده نشده است.
ویژه
دکتر فاطمه عظیمیان، فوق‌تخصص غدد و متابولیسم گفت: بیش از ۵۰ درصد افراد جامعه به اضافه‌وزن یا چاقی دچار هستند .
مراکز اهدای خون در تمامی ایام ازجمله در تعطیلات رسمی و همچنین تعطیلی‌های ناخواسته ناشی از آلودگی هوا فعالند و ضمن ارائه خدمات، پذیرای اهداکنندگان هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تغییرات اقلیمی و شرایط خاص نیمه دوم سال، نسبت به افزایش بروز بیماری‌های عفونی به‌ویژه بیماری‌های حاد دستگاه تنفسی، هشدار داد .

زندگی شیرینی می‌خواهد

چرا نباید به شیرین‌کننده‌های مصنوعی اعتماد کنیم و چه قندی برای ما ضروری است؟
گزارش
این روزها «چالش حذف قند» در شبکه‌های اجتماعی و خانواده‌ها و گروه دوستان طرفداران زیادی پیدا کرده؛ خیلی‌ها به امید لاغری یا حفظ سلامت، نه‌تنها شکر و شیرینی، بلکه میوه و خرما را هم کنار می‌گذارند و سراغ قندهای مصنوعی می‌روند.