در ویدئویی که اخیرا در اینستاگرام منتشر شده، پراشانت دسای، مربی بهداشت دانشکده پزشکی استنفورد، در مورد 3اشتباه رایج آشپزی که غذا را به سم تبدیل میکند، صحبت کرده است.
شاخص اهدای عضو در ایران طی 2دهه اخیر رشد قابل توجهی داشته، اما همچنان هر 2ساعت یک نفر جانش را بهدلیل نرسیدن عضو پیوندی از دست میدهد
گفتوگو
هر دو ساعت، یک چشمانتظار پیوند، برای همیشه چشم از دنیا میبندد. این، داستان غمانگیز کسانی است که میتوانستند زنده بمانند، اگر فقط یک خانواده در اوج سوگ، تصمیمی به بزرگی زندگی میگرفت.
سالهای دور که هنوز محصولات صنعتی و بازاری پایشان به آشپزخانهها باز نشده بود، آبلیمو بهعنوان یکی از چاشنیهای مهم در تغذیه ایرانیها به شکل کاملا دستساز تهیه میشد.