07
سه شنبه 19 اسفند 1404
شماره 9627
اقتصاد
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

عدد خبر

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل اتاق ایران گفت: با هماهنگی وزارت راه، برای کامیون‌داران فعال در جابه‌جایی کالاهای اساسی از بنادر کشور ۲۳۰۰ لیتر سوخت تشویقی تخصیص داده شد.
ویژه
خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی می‌توانند از روز دوشنبه 18 اسفندماه بدون توجه به رقم انتهای کد ملی سرپرست با اعتبار کالابرگ خرید کنند.‌
وزارت اقتصاد اعلام کرد: تلاش می‌شود زنجیره تأمین کالاها و خدمات ضروری کشور بدون وقفه ادامه یابد و اختلالات احتمالی به حداقل برسد.

‌هدیه‌ جنگ‌به‌ دنیا ؛ نفت 120 دلاری

قیمت هر بشکه نفت رکورد زد؛ اقتصاد دنیا نگران ‌حمله به میدان‌های نفتی و نفتکش‌ها
گزارش
بازارهای جهانی صبح اولین روز هفته را با یک شوک قیمت شروع کردند و در حالی که همه منتظر قیمت 100 دلاری نفت بودند، در همان دقایق اولیه بازشدن بازارها، ارزش هر بشکه نفت به بالای 120 دلار رسید؛ اتفاقی که البته انتقادها از سیاست جنگ افروزی آمریکا را به همراه داشت و دونالد ترامپ را به واکنش انداخت تا جهش قیمت را بهای بسیار اندک برای صلح و امنیت جهان توصیف کند.