04
پنج شنبه 30 مرداد 1404
شماره 9470
اقتصاد
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

صف طولانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری

وام
انتقادات از شبکه بانکی بابت تاخیر در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری بالا گرفته است. صف وام ازدواج همچنان طولانی است و بانک‌ها مدعی هستند منابع قرض‌الحسنه آنها تکافوی حجم تقاضا را ندارد.
ویژه
مجموع درآمدهای مالیاتی کشور در 4ماه نخست سال ۱۴۰۴ به ۳۹۶ هزار میلیارد تومان رسید. از این مقدار، مالیات غیرمستقیم که شامل مالیات بر کالا و خدمات می‌شود، حدود ۱۳۵هزار میلیارد تومان بوده است.‌
آرمان خالقی، دبیرکل خانه صنعت و معدن گفت: قطعی برق در شهرک‌ها و مراکز صنعتی در حال حاضر حداقل به 2 و 3 روز در هفته رسیده است.

ایست به واردات گازوئیل

بررسی روند تولید مصرف و واردات گازوئیل
گزارش
واردات گازوئیل به صفر رسید تا در هر سال یک‌میلیارد دلار صرفه‌جویی شود. این نتیجه اتخاذ سیاست مدیریت مصرف، افزایش عرضه و کنترل قاچاق سوخت است که گام نخست آن از ابتدای سال1400 برداشته شد و اکنون کشور از واردات این فرآورده استراتژیک بی‌نیاز شده است.