سود خالص شرکت خودروسازی «بیام دبلیو» BMW در سال ۲۰۲۴، پس از فروش ضعیف در چین و آلمان و همچنین توقف تحویل بهدلیل مشکلات ترمز و عملکرد ضعیف، مطابق با انتظارات بازار، کاهش یافت و به ۷.۶۸ میلیارد یورو رسید.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران با اشاره به اینکه نرخگذاری شیرینیها بهصورت دستوری انجام نمیشود، از افزایش قیمت این محصولات نسبت به سال گذشته خبر داد.
با توجه به مصوبه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که بهدرخواست معاون اول ریاستجمهور به تصویب رسیده، اختیارات ستاد تنظیم بازار برای سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تمدید شده است.
بازار لبنیات بعد از افزایش قیمت در مهر ماه، چند نوبت دیگر نیز شاهد موجهای گرانی بوده است
گزارش
بعد از مصوبه رسمی افزایش قیمت شیر خام و محصولات لبنی در مهرماه 1403، بسیاری از اقلام لبنی شاهد تغییر قیمت بوده و نوعی موج گرانی به بازار تلقین کردهاند؛ درحالیکه طبق آمارهای رسمی، هنوز افزایش قیمت لبنیات فاصله محسوسی با نرخ تورم مصرفکننده دارد.
رئیس انجمن سیبزمینی ایران گفت: متأسفانه عدمذخیره احتیاطی ۸۰ هزار تن سیبزمینی منجر به کمبود و افزایش این کالا شده و این درحالی است که بهدلیل افزایش قیمت صادرات هم نداشتیم.