10-11
یکشنبه 31 خرداد 1405
شماره 9696
شهرنگار
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

بازی ایران-بلژیک را کجای تهران ببینیم؟

برای دومین بازی تیم ملی مقابل بلژیک شرایطی مهیا شده تا فوتبال‌دوستان بتوانند در محیط‌های شهری به تماشای فوتبال بنشینند.
ویژه
نرگس معدنی‌پور، عضو شورای اسلامی شهر تهران: نام و یاد شهدا بخشی از هویت فرهنگی تهران است و اجرای طرح‌های هویت‌بخش ازجمله نصب تابلوهای مزین به تصویر شهدا، زمینه آشنایی بیشتر شهروندان و نسل جوان با زندگی، مجاهدت‌ها و آرمان‌های این عزیزان را فراهم می‌کند.
کسی که مستأجر است، به‌خصوص در کلانشهرها، بیش از نیمی از درآمدش صرف مسکن می‌شود.
گزارش
در کنار هزاران تصویری که از جنگ تحمیلی سوم در حافظه ایرانیان حک خواهد شد، ویدئوی شعله‌های سرکش آتش در نهر‌های بلوار شهران و سوختن درختان در پی اصابت موشک به انبارهای نفت بسیار دیده شد.

مینوی بهشت، هدیه به جنوب شهری‌ها

بوستان یک هکتاری در دویست‌و‌بیست‌و‌یکمین پویش امید و افتخار به بهره‌برداری رسید
گزارش
روز گذشته پویش «شنبه‌های امید و افتخار» به ایستگاه دویست‌و‌بیست‌ویکم رسید و درهای بوستان ایرانی «مینوی بهشت» در جنوب تهران به روی شهروندان گشوده شد.