08
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1405
شماره 9655
صفحه‌آخر
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

حفظ منافع، از میدان تا دیپلماسی

یادداشت
فیلمساز و روزنامه‌نگار| روز چهلم جنگ، در حالی وارد فضای مذاکره شدیم که دشمن در میدان نظامی به اهداف خود نرسیده بود، دست برتر میدان با ایران بود، آتش‌بس موقت با درخواست طرف مقابل اما با شروط مدنظر ایران به جریان افتاد.
نماهنگ‌واره‌ها
اخیرا نماهنگی وطنی با نام «ققنوس ایرانم» به همت مؤسسه فرهنگی شهرآرا تولید‌شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

تهران امام رضایی

روایت همشهری از حال و هوای تهران در مسیر 14 کیلومتری اجتماع بزرگ امام‌رضایی‌ها
نقشه ترافیکی تهران در روز چهارشنبه، ۹ اردیبهشت تصویری متفاوت از روزهای میانی هفته را نشان می‌داد؛ مسیری 14 کیلومتری که از شرق پایتخت آغاز و به میدان آزادی منتهی می‌شد، برای چند ساعت از تسلط خودروها خارج شد تا میزبان رویدادی باشد که برگزارکنندگانش آن را «اجتماع بزرگ امام‌رضایی‌ها» نامیده بودند.
با یاد دریادلان دنا

با یاد دریادلان دنا

یکی از نفرت‌انگیزترین سخنان ترامپ که در‌ جریان جنگ تحمیلی سوم گفت، وقتی بود که زیردریایی آمریکایی، ناوچه سرافراز دنا را هدف قرار داد و ترامپ از قول وزیر جنگ منفورش گفت که این کار را برای سرگرمی انجام داده‌ است.
برای سرباز وطن
برای سرباز وطن
برای سرباز ۲۲ساله‌ای که پیش از در آغوش گرفتن نوزادش، در مسیر دفاع از کشور پای لانچر، دستانش را از دست داد.