• جمعه 30 آذر 1403
  • الْجُمْعَة 18 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 20
دو شنبه 4 شهریور 1398
کد مطلب : 74577
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/ZAN5
+
-

کمیته پزشکان نیکوکار تشکیل می‌شود

این سو و آن سوی استان
کمیته پزشکان نیکوکار تشکیل می‌شود

نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور با هدف بررسی راهکارهای تقویت و توسعه خدمات بیمارستان‌های خیریه به میزبانی مشترک دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مجمع خیرین تامین سلامت فارس و مجمع خیرین تامین سلامت کشور در شیراز برگزار شد. 

به گزارش تسنیم، «حسینعلی شهریاری» دبیر کل مجمع خیرین تامین سلامت کشور، در این اجلاس اظهار کرد: در حال حاضر، 75 بیمارستان خیرساز در کشور کار خدمت‌رسانی به مردم و مراجعان را بر عهده دارند. 

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه در شیراز و بررسی راهکارهای توسعه خدمات این بیمارستان‌ها افزود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همواره تلاش می‌کند تا به عنوان بازوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمل کند و خدمات بهداشتی و درمانی به صورت شایسته‌ای به مردم سراسر کشور ارائه شود. 

شهریاری همچنین از تشکیل کمیته پزشکان خیّر در مجمع خیرین تامین سلامت کشور برای ورود بیشتر پزشکان به کارهای خیر خبر داد.  نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، کار خیر و تلاش برای خدمت‌رسانی به مردم را رسالتی بزرگ عنوان کرد که بر دوش همه است. 

«محمدحسین قربانی» افزود: در گذشته بیشتر سمت و سوی کارهای خیر به سمت مسائل دیگر مانند ساختن مدرسه و مسجد بود، اما امروز حوزه سلامت یک رسالت مهم است و باید تلاش کنیم که منابع خیران و نیک‌اندیشان به سمت حوزه سلامت و ارتقای سلامت جامعه هدایت شود. وی با اشاره به استقبال تعداد زیادی از خیرین و ایرانیان ساکن خارج از کشور، بر لزوم برنامه‌ریزی برای مشارکت این افراد و انتقال منابع به داخل کشور برای استفاده در حوزه سلامت تاکید کرد. 

قربانی با بیان این‌که فراکسیون سلامت در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است اضافه کرد: کار این فراکسیون قانون‌گذاری و حمایت از خیران و کارهای خیر آنان است. 
قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: امروز به لطف حضور اساتید حوزه سلامت، فضایی معنوی بر مسائل اجرایی بیمارستان‌های خیریه کشور حاکم است و باید مراقبت کنیم که قداست امور خیریه رعایت شود. 

« عسکری» تاکید کرد: فرهنگ خیریه نباید تنها در ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها باشد، بلکه باید در امور مدیریتی و اجرایی بیمارستان‌ها نیز این فرهنگ جاری باشد.

 وی افزود: تلاش همه مجموعه سلامت بر ارتقای خدمات در بیمارستان‌هاست تا مردم حوزه سلامت را سرآمد خدمت به جامعه بدانند. دبیر و رئیس شورای عالی بیمه کشور نیز که در نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور در شیراز حضور داشت، بر لزوم اصلاحاتی در قانون بیمه همگانی که سال 73 ارائه شده است و اصلاح تعرفه‌های خدمات در انواع بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تاکید کرد.  

«سید سجاد رضوی» افزود: باید به توسعه فضای رقابتی بین واحدهای درمانی خیریه‌ها برای ارتقای کیفیت ارائه خدمات سلامت به مردم توجه شود. وی با اشاره به این‌که دولت و مجلس باید از خیریه‌ها حمایت کنند خواستار تخصیص عادلانه منابع و بودجه بین بیمارستان‌های خیریه و تعیین سرانه واقعی درمان برای تعیین تعرفه‌های واقعی در مراکز خیریه شد. 

رضوی همچنین با تاکید بر توسعه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خیریه در کشور، تقویت و ارتقای جایگاه این مراکز را کمک به دولت عنوان کرد. 

این خبر را به اشتراک بگذارید