• چهار شنبه 3 بهمن 1403
  • الأرْبِعَاء 22 رجب 1446
  • 2025 Jan 22
یکشنبه 23 تیر 1398
کد مطلب : 65623
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MpRm
+
-

حمایت از تولیدات کشاورزی میناب

کشاورزان مینابی نزدیک به ۵۰ روز از سال، تامین‌کننده سفره کشور هستند و تنظیم بازار را انجام می‌دهند. 

به گزارش فارس اگرچه موضوع اجرای الگوی کشت در مزارع و باغ‌ها در سال ۸۸ در مجلس مطرح شد، با گذشت چند سال از تصویب این مصوبه هنوز اجرایی نشده است. 

اجرای الگوی کشت راهکار مناسب تنظیم بازار محصولات کشاورزی است و بر این اساس باید برنامه‌ریزی دقیقی برای تولید محصولات زراعی و باغی انجام شود. کشاورزان با اجرای الگوی کشت، برحسب نیاز بازار داخل و میزان صادرات تولید می‌کنند. در حالی که در شرایط کنونی در برخی مواقع سطح زیرکشت محصول به قدری افزایش می‌یابد که در زمان برداشت با مازاد عرضه و در نهایت کاهش شدید قیمت در بازار روبه‌رو می‌شویم. 


برگزاری اولین همایش کشت هزاره 

قرار است اولین همایش کشت هزاره با هدف رعایت الگوی کشت، بهره‌وری و بازاریابی 27 تیرماه در میناب برگزار ‌شود.  رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میناب اظهار کرد: شهرستان میناب به عنوان قطب کشاورزی در فصل زمستان و در تولید محصولات خارج از فصل، تأمین‌کننده بازار داخلی کشور و حتی بسیاری از کشورهای جهان است. 

 «عباس مؤیدی» افزود: این همایش برای رعایت الگوی کشت، بهره‌وری، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای هدف برگزار می‌شود. رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به موضوع الگوی کشت گفت: درباره الگوی کشت بخشنامه‌هایی که حاوی ارقام میزان نیاز مصرف و تولید محصولات کشاورزی است از وزارتخانه به اداره کل و از اداره کل به اداره شهرستان ارسال می‌شود. 

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید نگاه ویژه‌ای به شهرستان میناب داشته باشد چراکه علاوه بر آفات با شرایط ناپایدار جوی نیز مواجه هستیم. کشاورزان مینابی قریب به ۵۰ روز تامین‌کننده سفره کشور هستند و تنظیم بازار را انجام می‌دهند. 


معرفی ظرفیت‌های کشاورزی میناب

 «رئوفی»، نماینده کشاورزان مینابی، با اشاره به این‌که سطح زیر کشت شهرستان میناب افزون بر ۴۰ هزار هکتار است، اظهار کرد: ظرفیت‌های کشاورزی منطقه آن‌طور که باید و شاید به مسئولان استانی و شهرستانی منتقل نشده است.  وی افزود: همایش کشت هزاره و بخش نمایشگاهی آن، فرصت مناسبی را برای معرفی محصولات کشاورزی منطقه و بازاریابی آن ایجاد می‌کند.  نماینده کشاورزان مینابی تصریح کرد: این همایش به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهد که بدون واسطه محصولات کشاورزی را از کشاورزان بخرند و پیشنهادها و انتظارات خود را به یکدیگر منتقل کنند.  رئوفی بیان کرد: با توجه به گستردگی سطح زیر کشت منطقه و تنوع محصولات کشاورزی اگر دولتمردان و تولیدکنندگان از کشاورزان حمایت کنند، می‌توان از منابع آب و خاک بهره‌وری بیشتری کرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید