• شنبه 17 مرداد 1405
  • ٢٤ صفر ١٤٤٨
  • 2026 Aug 08
شنبه 17 مرداد 1405
کد مطلب : 279904
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mQGWn
+
-

اخبار کوتاه

تیر اپل به سنگ خورد
شرکت اپل به‌دلیل کمبود حافظه DRAM پیش از معرفی گوشی آیفون۱۸، به شرکت چینی CXMT مراجعه کرد تا بتواند نیازهای خود را از این طریق تامین کند. با این‌حال، همکاری با این شرکت چینی به‌دلیل محدودیت‌های وضع‌شده از سوی دولت ایالات متحده و همچنین اختلاف بر سر قیمت حافظه‌ها به نتیجه نرسیده است.

آسترا به بازار می‌آید
مدل هوش مصنوعی آسترا (As‌tra) به‌احتمال زیاد هفته آینده توسط اپن‌ای‌آی معرفی خواهد شد. این پروژه به‌عنوان بزرگ‌ترین تلاش این شرکت پس از مدل جی‌پی‌تی4.5به‌شمار می‌رود و مراحل پیش‌آموزش را با موفقیت پشت سر گذاشته است. تکمیل مراحل توسعه‌ فنی نشان می‌دهد اپن‌ای‌آی برای ارتقای توان پردازشی و درک مفاهیم پیچیده‌تر در حوزه هوش مصنوعی مولد آماده است.

خودروی پرنده برقی هندی
نمونه اولیه «هپیدا اسکای‌نکس» به‌دست راوی تامتا، مبتکر و مهندس هندی و در چارچوب فعالیت استارت‌آپ هپیدا اسکای طراحی شده توسعه یافته است. این وسیله نقلیه پرنده با هدف ارائه روشی نوین برای جابه‌جایی هوایی ساخته شده و قادر است با استفاده از پیکربندی مشابه بالگرد، به‌صورت عمودی از زمین برخیزد و فرود آید. نیروی مورد نیاز این سامانه توسط موتورهای الکتریکی تأمین می‌شود؛ موضوعی که می‌تواند به کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی کمک کند. اسکای‌نکس را می‌توان نمونه‌ای از تلاش شرکت‌های نوپای هندی برای ورود به حوزه حمل‌ونقل هوایی برقی و خودروهای پرنده دانست.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید