• دو شنبه 22 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 14 ذی القعده 1446
  • 2025 May 12
دو شنبه 22 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254965
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KOKqx
+
-

پول گندمکارها کجاست؟

یک‌ماه پس از تحویل گندم به دولت، جیب گندمکاران همچنان خالی است و کشاورزان در انتظار تسویه مطالباتشان، چشم به راه وعده‌ها مانده‌اند. ۱.۶میلیون تن گندم تاکنون فروش رفته است.

 براساس تازه‌ترین آمار، تعداد واحدهای دارای سفت‌کاری کامل نهضت ملی مسکن ۱۱هزار و ۷۹۲واحد اعلام شده که حدود ۸درصد از کل واحدهاست. این رقم معادل ماه‌های قبل است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد با اشاره به چالش عدم‌تفکیک درست وظایف این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه گفت: این سازمان برخی اقلام اساسی را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرده است.

 به‌دنبال هشدارهای داده شده به دستگاه‌های اداری و عمومی، برق ۵۰مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق و قطع سامانه‌های سرمایشی بعد از ساعت اداری نکرده بودند، قطع شد.

 امکان استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد است، ولی برای تاریخ اتمام اعتبار مرحله دوم هنوز زمانی تعیین نشده است. در 2مرحله از تخصیص کالابرگ الکترونیک، ۷دهک مشمول این طرح شده‌اند.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آماده‌سازی ۲۸هزار هکتار از اراضی این وزارتخانه برای طرح نهضت ملی مسکن گفت: تکلیف بر این بود که ۳۰هزار واحد مسکونی برای فاز یک تامین شود، اما این عدد را به ۳۷هزار واحد رساندیم.

سازمان هواپیمایی کشوری با هدف صیانت از حقوق مسافران هشدار داد که خرید بلیت از منابع غیررسمی می‌تواند باعث گران‌فروشی، بلیت جعلی و اختلال در سفر شود.  از مسافران درخواست شده هنگام تهیه بلیت صرفاً از مجاری رسمی اقدام کنند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید