مهدی انصاری، مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو: راههای تشخیص کرمهای فاسد این است که در یک محصول آب و روغن جدا یا بهصورت دانهدانهشده باشد. زبری روی سطح پوست، تغییر رنگ یا بوی نامناسب هم نشان میدهد که فرآورده سالم نیست یا فاسد شده است.
پنج شنبه 11 بهمن 1403
کد مطلب :
247439
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/66nOl
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved