برای اعلام مشکلات محله خود با ما تماس بگیرید
درخواست از شما، پیگیری از ما، پاسخ از مسئولان
ابوذر چهل امیرانی
همه ما در قبال محله و شهری که در آن زندگی میکنیم، مسئولیم. در کنار اینکه هرکدام از ما باید در نگهداری از تجهیزات شهری وآباد نگهداشتن محله خود تلاش کنیم، لازم است در زمان مشاهده مشکل یا نقصی در اطراف خود، آن را به مسئولان ذیربط اطلاع دهیم تا نسبت به حل آنها اقدام کنند. در این صورت شهروند مسئولی خواهیم بود و به تبع آن مسئولان نیز پاسخگو خواهند شد.
راههای زیادی برای اعلام مشکلات و نیازهای شهری وجود دارد که یکی از آنها اعلام نواقص به سامانه ۱۳۷ است. در کنار این سامانه شما میتوانید با شماره ۲۳۰۲۳۴۸۳ هم تماس بگیرید و خبرنگاران همشهری محله را در جریان این مشکلات قرار دهید تا به مسئولان اعلام کنیم و پاسخ آنها را بشنویم.
- درخواست اهالی /زمین چمن مصنوعی بسازید
یکی از تفریحهای مهم ما جوانان بازی فوتبال است. به همین دلیل نیازمند زمینهایی هستیم تا بتوانیم با آسودگی خاطر در آنها تفریح و بازی کنیم. با این وجود برخی از محلهها زمین چمن مصنوعی ندارند و نوجوانان و جوانان مجبورند در زمینهای خاکی یا خیابانهای پررفت وآمد فوتبال کنند. این کار ضمن اینکه خطراتی برای بچهها دارد، سبب ایجاد خسارت به خودروهای عبوری و صدمه دیدن عابران میشود. از مسئولان شهرداری میخواهیم اقدامی برای ساخت زمینهای چمن مصنوعی در محلهها انجام داده و درصورت امکان آنها را رایگان دراختیار جوانها قرار دهند.
بهروز نقوی، ساکن محله ابوذر غربی
- پاسخ مسئول /فقط یک محله زمین چمن ندارد
منطقه۱۷ با کمبود زمین مواجه و ساخت زمین چمن مصنوعی در این منطقه به سختی امکانپذیر است. در صورتی که زمین دراختیار شهرداری قرار گیرد، توسعه فضای سبز محلهای از جمله ساخت زمین چمن مصنوعی انجام خواهد شد. با این وجود، توسعه محیطهای ورزشی مورد توجه ویژه مدیریت شهری تهران در این دوره است و طی ۴ سال اخیر، مدیریت شهری منطقه۱۷ توانسته ۷هزارمترمربع از چمن مصنوعی زمینها را مرمت و تعویض کند. اکنون ۲ زمین چمن مصنوعی هم راهاندازی شده و در محلههای چهاردهگانه منطقه، تعداد زمینها به ۱۳قطعه رسیده و تنها یک محله زمین چمن مصنوعی ندارد.
- درخواست اهالی /مسیرهای دوچرخهسواری را خطکشی کنید
منطقه ۱۷ زودتر از مناطق دیگر جنوب تهران اقدام به ایجاد مسیرهای ویژه دوچرخهسواری کرد. در کنار این اقدام، فعالیتهای ویژهای هم در این منطقه انجام شد که نمونهاش اهدای دوچرخه به دانشآموزان برای طی کردن مسیر خانه تا مدرسه بود. با این وجود فعالیتهای زیادی برای ایمنسازی مسیرهای دوچرخه انجام نشده است. بهعنوان مثال، موتورسواران در این خطوط حرکت میکنند و مهمتر از آن محدوده حرکت است. به همین دلیل وارد خط روبهرویی شده و احتمال برخورد دوچرخهسواران با هم وجود دارد.
احسانالله قدیری، ساکن محله بلورسازی
- پاسخ مسئول /خطکشی مسیرهای دوچرخهسواری ادامه دارد
ساخت مسیر دوچرخه درجه یک با هدف ترویج فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه پاک در منطقه ۱۷ انجام شده است. پس از این کار با هدف ایجاد انگیزه و ارتقای زیرساختهای این مدل حملونقل در منطقه، اقدام به اجرای عملیات خطکشی مسیر ویژه دوچرخه کردیم که نمونه آن در کندرو بزرگراه شهید چراغی و کنارگذر پل قلعهمرغی (جنب ستاد بحران) انجام شده است. خطکشی مسیرهای دوچرخهسواری در منطقه ۱۷ ادامه دارد و با اجرای این طرح سرانه مسیر ایمن تردد دوچرخهسواران افزایش یافته و شهروندان بیش از پیش به استفاده از دوچرخه برای تردد در منطقه تشویق خواهند شد.
- درخواست اهالی /روزبازارهای منطقه را بازگشایی کنید
یکی از اقدامهای خوبی که در منطقه ۱۷ انجام شده بود و مسئولان شهری از آن حمایت میکردند، برپایی روزبازار در محلهها بود. اهالی بهعنوان مثال میدانستند روزهای شنبه در کدام نقطه از منطقه بازار روز برپا میشود و برای خرید به آنجا مراجعه میکردند. در این بازارها اجناس با قیمت کم عرضه میشد و از سوی دیگر تعداد زیادی از دستفروشها به جای ایجاد سدمعبر در خیابانها به این بازارها میرفتند و کسب درآمد میکردند. متأسفانه چندی است این بازارها تعطیل شده و مردم مجبورند اجناس مورد نیازشان را با قیمتهای بالا از فروشگاهها و مغازهها خریداری کنند.
معصومه مرادبیگی، ساکن محله زمزم
- پاسخ مسئول /روزبازارها فعالند
روزبازارهای منطقه ۱۷ از فروردین همانند بازارهای دیگر تهران به دلیل شیوع ویروس کرونا و به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شدند، اما در حال حاضر فعالیت آنها شروع شده است. شهروندان میتوانند دوشنبهها به بازار گاراژ شیخ محمدی در خیابان قزوین و پنجشنبهها به بازار باغ سبزی در خیابان مسجد مراجعه کنند. این بازارها در فضای روباز با رعایت فاصلهگذاری و پروتکلهای بهداشتی فعالیت میکنند و غرفهداران برای پیشگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا و تأمین سلامت شهروندان ملزم به استفاده از ماسک هستند. از اهالی هم میخواهیم هنگام مراجعه به روزبازارها حتماً از ماسک استفاده کنند.
- درخواست اهالی /کوچهها رفت و روب شوند
گاهی اوقات در کوچهها و خیابانهای منطقه شاهد بینظمی هستیم و زبالههای زیادی میتوان در حاشیه معابر دید. اگرچه برخی از این بینظمیها به دلیل بیتوجهی برخی از شهروندان و تخلیه زباله توسط آنها در معابر ایجاد میشود و زبالهگردها نیز برای پیدا کردن پسماندهای خشک از جمله کارتن و پلاستیک اقدام به بیرون ریختن پسماندها از مخازن میکنند، اما لازم است نظارت بیشتری به فعالیت پیمانکاران شود. همچنین بهتر است گشتهایی بهصورت روزانه در محلهها فعال شود تا وضع معابر را از نظر نظافت بررسی کنند تا نواقص به سرعت برطرف شود.
محسن موحدیان، ساکن محله جلیلی
- پاسخ مسئول /نظافت روزانه و هفتگی محلهها
طرح نگهداشت «کوچه به کوچه» بهصورت هفتگی در محلهها اجرا میشود و همه نیروهای خدمات شهری در آمادهباش هستند. این طرح هر هفته در نواحی سهگانه منطقه برگزار و نظافت معابر و محلهها بررسی میشود. به این صورت که هر هفته یک ناحیه بهصورت آزمایشی در نظر گرفته شده و همه معاونتها و نواحی مثل اداره ساماندهی، مسیلها، فضای سبز و... به ارائه خدماتی همچون نظافت معابر، شستوشوی مخازن، جمعآوری پسماندها، هرس و کودپاشی درختان، مبارزه با جانوران مضر شهری و... میپردازند. علاوه براین نواحی همه روزه به نظافت و نگهداشت معابر نظارت میکنند.